Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rigi64

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
rigi64 2011.12.07 10:14:05
@intelCorei5: Már egy hazai kezdeményezés elindult ezt kellene minden érdekeltnek használnia. Bocs egy kicsit reklám, de azt hiszem a butaság elhárítása közügy!
www.szervizinfo.com

Ha ezt mindenki használná és innen vennének adnának el kocsit ez nagyon sok problémát megoldhat. A Totalcar is megkereshetné őket!
rigi64 2011.12.07 11:29:11
@ommm: Az államnak kisebb nagyobb dolga is van ennél.:-( Viszont ha ti egy kicsit megmozgatnátok magatokat, mögé álltok, talán legalább (egy együttműködés révén) elindulna egy hitelesítési úton. Még is Ti hitelesek vagytok, gondolom. Ti járművekkel foglalkoztok, tudtok sokat róluk, a körülményekről kis és nagykapukról és mint a 125 projektben ha Ti mögé álltok akkor lehet is belőle valami. Ezután az államnak nem kell kitalálni valamit, megcsinálni, csak néhány okos emberrel összefogni és hitelesíteni. Ha ti is léptek (és ezt most vegyétek nagyra becsülésem jeleként) jó néhányan megmozdulnak. Tudom, hogy ez egy non-profit vállalkozás lenne, de hírértéke talán annyi, hogy mindenki profitálna belőle.
Eddig millió cikk jelent meg erről. Én is nézegetek autókat és mindig fantasztikus felszerelésű, pont ideális km számú, tökéletes autókat látok. Ez nem véletlen!? Szóval ha már írtatok egy cikket erről (még egyet, még sokat!) talán itt az alkalom tovább lépni. Biztos sok ember segítene akit átvertek, vagy még nem és nem is akarja!
rigi64 2011.12.07 12:11:05
@ommm: az lehet, hogy nem az én megközelítésem a jó. De szerinted a hivatalos forma beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Van változás? Azt is megértem, hogy ha csak írtok róla, mert az is jó. Az emberek nem ész nélkül vesznek, ha vesznek használt kocsit. De a nem hivatalos úton elindított kezdeményezések, amihez önmaguktól csatlakoznak az emberek, talán azoknak, akik részt vesznek benne nyújt egy LEHETŐSÉGET, és ha nekik bejön, másoknak is elmondják. Így lesz önszerveződés. A jogi út és egyéb más dolog megelőzésére javaslom beszélj az említett web oldal(ak) kigondolójával (üzemeltetőjével) hátha az általad hangsúlyozott "Hivatalos" és "Bíróság előtt nem elfogadható" érvekre is gondolt.
Tényleg csak annyi kell, hogy elinduljon valami, ehhez tudtok segítséget nyújtani, ami már nagy szó lenne.