Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sok lúd

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nappal a 168 óra online cikke után nem történt semmi drasztikus változás a falu életében. Az érpataki lakosok már-már egykedvűen, nyugodtan fogták a polgármester és az ellene harcolók legújabb csatáját. Egy újabb csata, újabb gyalázkodások közösségi oldalakon, perekkel…..
Mikulás napon kapták meg az érpataki szülők az óvodáztatási támogatásról szóló határozatokat. A polgármesteri hivatal előtt nagy vitatkozásra lettem figyelmes. Az egyik szülő méltatlankodott, mert a határozat szerint annyit hiányzott a gyereke az óvodából, hogy nem jogosult…..
sok lúd 2011.12.23 19:24:06
@Munkás: Üdv!
Azért van lehetőséged hozzá szólni, mert mindenki véleménye számít. Természetesen ebben is igazad van, senki nem várja el, hogy igazolatlan hiányzások mellett kapjon a szülő támogatást. A probléma nem az igazolatlan hiányzások miatt van. Az igazolt hiányzások mértékével, mivel az haladja meg a határt, ami miatt nem kapnak a szülőt óvodáztatási támogatást. Minden másban én is egyet értek, mert ami jogszabály, az jogszabály!
Óriási meglepetés, ahogy Magyarországon sok helyen hirdetik, milyen jó Érpatakon lakni.Ez a blog azért született, hogy mindenki megismerhesse a valódi körülményeket, milyenigazából Érpatakon esetleg csak túlélni a mindennapok gyötrelmeit. Milyen érzés teljesen kiszolgáltatva,…..
sok lúd 2011.12.21 19:09:08
@érpataki: Örülök, hogy megtaláltad a Caps Lock billentyűt, megnyomhatod még egyszer. Örülök, hogy Te biztos azon érpataki emberek közzé tartozol, aki jól él itt. Ráérsz Ülni a számítógép előtt és keményen beolvasni, amiről Te is tudod, hogy igaz. Remélem, soha nem fogsz közmunkára szorulni és élvezheted a felhőtlen érpataki életet!
sok lúd 2011.12.22 20:36:26
@Munkás: Kedves Munkás!
Köszönöm a részletes felvilágosítást. Kérlek tudasd velem, hogy ha nem jártam kellő képen körbe az egészet, hol tájékozódhatok. Hol van már olyan terület Érpatakon, ahol ez a földprogram működik, ahol már a terület beültetése, megművelése folyamatban van! Ígérem, készítek róla fotókat és meg is írom, elvégre ez szépen hangzik!

Köszönöm a segítséged!
Szombaton rádiózgatás közben érdekes beszélgetésre lettem figyelmes. Már a budapesti Klub Rádió Hetes csatorna című műsorában is Érpatak szolgáltat vitatémát. Egy érpataki tanárral készült riport, aki a polgármester tevékenységét bírálta. Nem maradt el a válasz.A…..
Minden postaládába eljutott a félbevágott A/4-es lapra nyomtatott szórólap, amibenkarácsonyi élelmiszercsomag-osztására invitáltak minket. Végre valami! Érpatakon nem úgyműködik, ahogy bárhol máshol, itt már ez is óriási előrelépés. A környező települések lakóirajtunk…..