Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincsdoktorim

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fideszfigyelő Orbán nem elmebeteg 2011.12.05 22:49:00
Ki korán kel, Orbánt hallgathat a magyar kormányzati rádióban. Jóbarátom, aki pszichológiával is foglalkozik, azt mondta, kincset talált. Olyan mondatokat, amik arra utalnak, hogy a miniszterelnök elvesztette a valóságérzékelését. Merthogy ember komolyan nem mondhat olyat, hogy…..
nincsdoktorim 2011.12.07 15:14:45
@walter77: Őrült vagy gonosz? Nem lehet "és"?
De szerintem csak saját nagyságába belegárgyult pszichopata, aki emellett penge agyú. (Ők nem feltétlen gonoszak, csak épp az emberi érzelmeknek vannak híján, ami mellett zseniálisak is lehetnek)
Neki az a tudat a fontos, hogy ő osztja az észt, a kokit, maflást, egyebeket az Eu-nak, az ő kedvétől függ, hogy fogadja-e az USA nagykövetét (és nem fordítva), és egyébként is ki a f*** az az Obama (hozzá képest)? És miért nem áll vigyázba? Majd adunk neki egy fülest, hogy tudja, hol a helye!
Bűnös a stáb is, aki nyilván látja, mi van, de alájátszik, végrehajtja, amit a vezér megálmodik miközben a láthatáron a mohácsi vész árnya kísért (hű de költői voltam!)
Persze a führernek vagy a conducatornak sem mert senki visszaszólni, pedig ott se csak hülyék voltak.
nincsdoktorim 2011.12.07 15:44:37
@walter77: Asszem teljesen igazad van a gyermeki gonoszságot illetően. Ez egy éretlen személyiség tipikus reakciója pl. arra, ha vmit nem ért vagy nem tud kezelni. A tehetelenség szülte agresszió, a nem elfogadott dolgok lerombolása. Persze az ilyen embernek nem a facsemetével van gondja, de azt tudja kitörni.
A Vezér viselkedésében is ott vannak az infantilis, regressziós elemek. A dacból pusztítás is.
Vesszőparipám, hogy nem szabadna bizonyos szint felett vezetői pozícióba kerülni (nem csak a politikában) aki egy többszáz órás önismereti csoportban nem vett részt. Mert egy egész cég, alkalmasint egész ország látja kárát.
Más kérdés, hogy akkor hányan maradnának a T. Házban? Az önismeret és a pszichológiai alkalmasság ma sehol se feltétel.