Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bamb55nyúl

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BEKIÁLTÁS Orbán, a kártékony 2018.03.16 23:40:56
Kordont már bontott önkényesen, de nem fog habozni polgárháborús hisztériába is belevinni az országot. Hadd szögezzem le ismét, amit az orbáni, március 15-ei választási szónoklatról azon melegében rögzítettem az Aki nem rám szavaz, nem magyar című posztban: ha valaki nem tartozik Orbán Viktor…..
Rossz hír a narancssárga virágok, azon belül is a petúniák szerelmeseinek, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az ország teljes területén megtiltotta a fent nevezett virágok forgalomba hozatalát. Történt ugyanis, hogy a finn testvérhatóság április végén több narancssárga…..
Mikor ezt a blogot írni kezdtem, megfogadtam hogy 3 dologról nem fogok bejegyzést készíteni, annyira megosztják a közvéleményt: politika, foci, vallás. Úgy vagyok ezekkel, hogy otthon a 4 fal közt a családommal és barátokkal megbeszélem, de nyilvánosan nem feszülök senkinek. Ez a bejegyzés sem a…..
Sertés szűzpecsenye és karaj kedvenc módra. Megosztok egy ötletet a kedves olvasóval. A két étel azért került egymás mellé, mert a vásárlásnál és a főzésnél is a praktikus megoldásokra törekszem. A szűzpecsenye a sertés legfinomabb, egyben legdrágább része is, ezért inkább a hentesnél kiválasztok…..
bamb55nyúl 2016.05.14 10:08:24
Nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálunk alig 1-2 hete jöttek elő a hangyák a ház közeli bolyokból. Persze hiába pakoljuk el a kaját a konyhapultról, gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy tömött sorokban kígyóznak a kis drágák. Ugye milyen csúnya látvány? Sokáig keresgéltem, mire…..
Kedd délután a cseh alsóház elfogadta azt a törvényt, amely kötelezővé teszi, hogy az állami intézmények, az önkormányzatok és az állami vállalatok által kötött szerződéseket egy központi adatbázisban nyilvánosságra hozzák.  Korábban a Szenátus rommá módosította a törvény október közepén…..
ReCenzor Bayerköpet. 2013.03.24 14:45:53
Magyar Hírlap 2013.03.23.  Igazi "bayerzsoltos" opusszal jelentkezett a keresztény-konzervatív publicista ikon a Magyar Hírlap szombati számában. Vizsgáljuk meg kicsit alaposabban hát a "Bagolyköpet" címen megjelent írást a tartalom és forma tükrében egyaránt (a…..
A Lövőház utcai tüntetésen az Unió zászlaja mellett véletlenül lángra kapott Dörner György és egy forma 1-es rajtzászló is. A rajtzászló véletlenül kapott lángra: Gyevi Etelka (37) ugyanis nem talált otthon árpádsávos zászlót, csak olyat, ami csíkos helyett kockás, és…..