Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borusistvan

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Tolvajok a vonaton 2011.12.05 19:00:00
A gyorsbeküldőn kaptuk az alábbi panaszt,  mely többek között arról szól, hogy a kora reggeli vonatokat rendszeresen megszállják a két-három fős csoportok, s az alvó embereket kizsebelik és otthagyják a szerelvényt még indulás előtt. Igazából mi sem értjük, hogy…..
borusistvan 2011.12.06 10:48:16
A 8 elemis kurucoknak, többek között a citrix és az adani nicknevű,szélsőjobbos szervezetek által fizetett bérkommentelő előembereknek:
1. Sajnálatos, hogy a primitív stílusú, uszító és gyalázkodó komentjeitek moderálás nélkül jelennek meg.Ezt mindenképpen jelezni fogom a hatóságoknak.
2. Pusztán előítéletekre alapozva réti négereztek, cigóztok, miközben konkrét esetekkel nem példálóztatok, sőt arról sem szóltok, hogy valakit tetten értetek volna, ezért pusztán csak uszítás, gyűlölködés és gyalázkodás az amit itt és feltehetően más blogokon is (mivel ez a munkátok) végeztek.
3. Engem még c.gány nem lopott meg a vonaton, sőt! Hagytam már pénzt ( több százezer Ft-ot) vonaton, amit a fehér takarítónő simán letagadott a forgalmi iroda fehérjei pedig, ahelyett, hogy segítettek volna kiröhögtek. A másik eset a villamoson történt, amikor átadtam a helyem egy repülősgizi típusú nemc.gány néninek,én pedig mellette álltam. Amikor leszálltam akkor vettem észre, hogy pénztárcám és telefonom is eltűnt. Gondolom látták a villamoson az ügyködését, de minek szólnának bele, hiszen nem c.gány volt az elkövető. Rendőrnek se szóltam, mert minek? Aztán a legutolsó eset a húgommal történt, amikor kábítószeres és részeg nem c.gány fiatalok belekötöttek amikor szombaton a váci (AV) főiskolán volt előadása és mondanom sem kell, a fehérek nyugodtan üldögéltek tovább és várták az "eseményt", amikor a fülkében utazó egy c.gány családból az anyuka felemelte a hangját és saját stílusában elzavarta az erőszakoskodni akaró fehér, drogos kis fiúcskákat.
4. Biztosan vannak olyan c.gányok akik lopnak, ahogyan nem c.gányok között is bőven előfordul, olyan aki lop, esetenként vonaton is. Etnikai színezetet adni egy ilyen dolognak, primitívségre, rosszindulatra és nagy adag debilitásra vall.......

Alapvetés: Vigyázz az értékeidre! Falujukat évtizedek óta el nem hagyó "kozmopolitáknak" üzenem, hogy ezt az alapvetést külföldön is ismerik és erre ott is felhívják a figyelmet, mert ilyen a világ és az egyébként mindig ilyen volt.
borusistvan 2011.12.06 11:50:07
Frigyes!
Senki sem festi az eget rózsaszínre! Fölösleges csúsztatni. Arról írtam, hogy óriási ostobaság és rettentő nagy debilség pusztán csak előítéletekre alapozottan fröcsögni egy kisebbségről. Az már megint bőven a csúsztatás kategória, hogy átlagember csak a segélyessel találkozik. Ez nem igaz! Az átlagember találkozik a roma orvossal, tanárral, rendőrrel, mentőssel, eladóval, pincérrel, sőt virtuálisan még roma komentelővel is, csak akkor nem fontos a származása mert akkor nem a bennetek mélyen meglévő és otthonról hozott előítéleteket igazolja. Majd amikor elkövet valami ostobaságot no akkor már fontos lesz a származása, mert akkor már lehet fröcsögni. Nem csak te fizeted Lakatos Rómeó tanulását hanem mindnyájan akik dolgozunk, ugyanúgy mint ahogyan én is fizetem az adómból a nemlakatosrómeók tanulását, esetenként azokét is akik citrixhez hasonló szellemi nyomorban nőnek fel és primitívségüket még nyilvánosan is hangoztatják. Nem ismerem a fehér roma kategóriát és nem is akarom. Már a kifejezés is sértő és kellően előítéletes. Annyira nevetséges már ez a fuxos roma, mercivel sztereotípia is, hogy ezzel már tényleg csak a retardált kurucinfósoknál lehet találkozni. Honnan tudod mit gondol rólad, ő sem tudja te mit gondolsz róla. Prejudikálsz, ami nagy butaság és csak azokra jellemző, akik nem látnak az előítéletüktől. Az előítéletek nyilvánvalóan gonoszak, de azért vannak mert egyeseknek szükségük van rá, hogy sivár,színtelen és elcseszett életükben a bűnbakok keresése adjon megnyugvást. Vannak bűnözők a romák között, ahogyan a nem romák között is, ezért fölösleges a bűnözés kapcsán - primitív módon - egy egész népcsoportot megbélyegezni.
borusistvan 2011.12.06 18:13:33
Kedveseim, én dolgozom és nem a knesszet-től kapom a fizetésem, mint általában a kurucok. Rövidke időmben megpróbálok néhány megélhetési kuruc hazafinak válaszolni.

123456789: a tapasztalatból kizárólag akkor lesz előítélet, ha kellően primitív vagy, ami esetedben nem elképzelhetetlen. Néhány esetből viszont nem lehet általános érvényű következtetést levonni.

void bunkoid: a primitívséged tényleg határtalan. Küldj egy e-mail címet és elküldöm neked néhány ismerősöm fotóját a foglalkozásukkal együtt. Egyébként ki kellene már mozdulnod a faluból és akkor feltehetően több valódi tapasztalatod lenne a világról....

Adani: akkor költözz egy hétvégére családostul Lakatos vajda bácsihoz és utána beszéljünk, aranyom. Megnézném ahhoz lenne -e kedved vagy csak a szád nagy. Szimpatikus neked a primitív Lakatos mert igazolja az előítéleteidet. De mit beszélek, lehet, hogy jól kijönnétek, mert ahogy mondani szokták: primitívnek primitív a párja, igaz, adani?

Csapapoayne: éceszgéber, hol írtam a nácit vagy nyilast? Egyébként "akinek nem inge nem veszi magára..." Nem verődik minden roma csapatba, ahogy a nem romák többsége sem rabol bankot, vagy sikkaszt el több milliárdot forintot. .... de nem tudom minek fárasztom magam, mert ezt a hozzád hasonló értelmetlenségiek úgysem értik. Sajnos, 20 év alatt a primitívek száma megtriplázódott....

Na és a citrix: attól, hogy a szüleidnek volt néhány lexikonja már úgy gondolod, hogy te magad is értelmiséginek számítasz? Elképesztő! Svábok, tótok, ruszinok. Hát igen, drága. Azokon nem látod a különbséget, a román viszont látod így könnyű beazonosítani, könnyű megbélyegezni és megkülönböztetni őket. Ez adja a kiemelt figyelmet ennek a népcsoportnak De nem biztos, hogy érted azt amit írok. A mami lexikonjait alaposabban kellett volna forgatni és nem ártott volna az általános után még egy kicsit tanulni, kedves....