Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobbyB.

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
BobbyB. 2013.05.09 11:52:14
@Special One: Hát igen... egyenesbe 2500-el tolnám meg... de ha kombiba 500-al, az ugye 3000. a nyereményt tekintve majdnem ugyanott vagyok.
BobbyB. 2013.05.09 11:52:48
@Special One: De köszi a segítségedet! :) Megyek feladok ebből valamit... gólok, vagy over... a mai nap naaaagy kérdése :)
BobbyB. 2013.05.09 20:33:43
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista:  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
BobbyB. 2012.09.18 14:29:31
DINAMO ZAGREB: Kelava – Vida, Tonel, Simunic, Ibanez – Callelo, Alispahic – B. Carrasco, Sammir, Cop – Rukavina. Vezetőedző: Ante Cacic

PORTO: Hélton – Danilo, Maicon, Otamendi, Alex Sandro – Lucho González, Defour, Joao Moutinho – Varela, Jackson Martínez, Atsu. Vezetőedző: Vítor Pereira

@castorxl:

A várható kezdőcsapatok
MÁLAGA: Willy Caballero – Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Monreal – Ignacio Camacho – Joaquín, Isco, Portillo, Eliseu – Saviola. Vezetőedző: Manuel Pellegrini

ZENIT: Malafejev – Anyukov, Bruno Alves, Lombaerts, Lukovics – Zirjanov, Gyenyiszov – Bisztrov, Sirokov, Hulk – Kerzsakov. Vezetőedző: Luciano Spalletti

A várható kezdőcsapatok
PARIS SG: Sirigu – Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell – Nené, Bodmer, Verratti, Matuidi – Ibrahimovic, Pastore. Vezetőedző: Carlo Ancelotti

DINAMO KIJEV: Koval – Danilo Silva, Betao, Mihalik, Taiwo – Miguel Veloso – Huszjev, Kranjcar, Harmas, Jarmolenko – Ideye. Vezetőedző: Jurij Szjomin
BobbyB. 2012.09.18 14:48:48
@castorxl: Benne van... Bár szerintem nem lesz egyszerű nekik a Malaga ellen nyerni. Bár idegenben mintha akadozna a pétervári gépezet a nemzetközi kupákban.

Nekem két szelvényem "készült" el:
Zagreb-Portó V. 1.80
(A Zagreb nem a Portó ellen fogja megkezdeni a pontgyűjtést, jobbak a luzitánok)

Olimpiakosz-Schalke 2-3 gól D. 1.93
(2-1es siker benne van... mind a két oldalon)

Milan-Anderlecht H. 1.45
(Nincs Pato, Robinho se... De egy "gyengébb" csapattal is ütni fogják a belgákat)

Malaga-Zenit H 2.30
(a nagy kérdés... a kezdőket figyelembe véve, az oroszok erősebbek. Bár a "hulk-hype" még azért a levegőben van, de szerintem a spanyolok ezt behúzzák otthon... majd a visszavágón megszórják az oroszok őket, hazai pályán)

Másik szelóm:
Montpellier - Arsenal V. 2.03
(az angolok erősebbek, ezt a meccset behúzzák. Itt talán még a 2.5 gól overen is érdemes elgondolkozni...)

Dortmund - Ajax 2.5 gól over V. 1.63
(a németek egybe vannak, mint a keddi kenyér. 3-1-et tippelek nekik hazai pályán)

Real Madrid - Man City 2.5 gól over V. 1.60
(lehet, hogy gödörben a Madrid, lehet, hogy nem igazi NAGY csapat még a City. De, hogy extra a két keret az is biztos. Nagy hiányzók nincsenek, sok gólos meccset várok)

PSG-Dinamo 2.5 gól over V. 1.79
(az oké, hogy a Kijev kiverte a Borussiát. De az sokkal gyengébb volt, mint a párizsiak. A bajnokságban kezdenek összeállni... Ideje, hogy egy erősebb csapat ellen is beinduljon a szekér. Az ukránok védekezni fognak, kontrára játszanak majd. 2-1et tippelek, esetleg X)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a…..
BobbyB. 2012.08.02 12:55:17
@José Callejon: Inter meg a Heerenveen nekem is sántít... bár a hollandokat előbb tenném meg, mint a Genket... Akkor már "csak" két EL meccset kell keresnem még... :)(esetleg férfi vizilabda...
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Azért vagyunk egy csapatban, hogy győzzünk! (MOHAMED "LYONNAISFAN1 ALIAS Биля" EL HADJMA SAEED")  ..
BobbyB. 2012.06.27 23:14:46
@Gepárd: tessék... mind két szeló bukó... k@rva gól, k@rva szögletek....áhhhh...
BobbyB. 2012.06.28 00:29:17
@BobbyB.: finn meccsekről valaki tud infót? mert lehet, hogy tennénk akkor az eb mellé valami kis finom finn meccset ;)