Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kool a Bácsi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyúrunk, vaze? HÁHÁ! Nézd, én keményen birkóztam, súlyt emeltem, kajakoztam meg kenuztam az MTK-Előrében meg a Szpariban, ifiválogatott is voltam, de aztán jött az a fránya sérülés, tudod, és életem végéig el vagyok tiltva mindentől, csak úsznom szabad. Úgyhogy nem úszom, inkább csak kocsmázom és…..
A kajával sokan úgy vagyunk, hogy esszük, ami van és amit szeretünk - az aktuális divattrendeket pedig érdeklődve figyeljük a partvonalról, hátha mindegyik elmúlik. És el is múlnak. Ahogy a reklámokban évtizedekig dicsőítették az azbesztet, a doktorok a legkedvencebbik cigarettájukat, úgy mentek…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Kool a Bácsi 2012.10.30 13:23:18
@Ouroboros: Te meg egy divatos MSZP-DK-4K!-LMP(?)-Szolidaritás-Milla-cseléd vagy. Trendi vagy, szopd le magad. Kivándorlás után persze, és írd meg élményeidet.
Kool a Bácsi 2012.10.30 13:44:18
@Zka77: Mondjuk ezt én se értem, hogy egy blogger miért ilyen átlátszóan részlehajló. Legalább próbálna meg kiegyensúlyozottnak tűnni, de nem. Csak béget a birkákkal ő is, nem lát a narancsszínű szemüvegtől, a narancsködtől...
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Kool a Bácsi 2012.08.29 10:52:12
@Kurtz ezredes: "ADII: ha teszem azt, példának okáért egy egyirányú utcában lakok, akkor nehogy már megkerüljek két háztömböt azért, hogy elmenjek az 50 méterre - ellentétes irányban - levő sarki közértbe... "

Gondolkodtam, de ez a belvárosi kis köcsög most komolyan képes arra, h bringával menjen a sarki boltba is? WTF ???

Szerintem ez valami kamu. Biztos csak a diplomamunkájához kell, aztán teszteli a népet. Én szóltam.
Modorosblog Ne stresszelj mindenen! 2012.06.08 10:35:00
Kevés a pénz, minden rossz és egyre rosszabb, régen jobb volt, ezeknél már az előző kabinet is jobb volt, mit vegyek a gyereknek, csökken a bérek meg a nyugdíjak reálértéke, hova menjünk nyaralni, a szomszédnak miért van több és nagyobb, a főnököm miért lophat és én miért…..
Kool a Bácsi 2012.06.08 15:03:22
@TRattler: Te ugye MSZP-s vagy?
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
Kool a Bácsi 2012.05.24 15:03:27
@Gudea enszi: szerintem Te már szivatsz ... de mind1, most már legalább tudom, hogy erre a honlapra nem jövök többet. És az ismerőseimet is ugyanerre fogom bíztatni.
Kool a Bácsi 2012.05.24 15:14:33
@mojoking77: Szerintem ez 1 szar blog, az olvasói pedig szar emberek, ennyi. Uff. Pont.
Kool a Bácsi 2012.05.24 15:26:40
@mojoking77: Nem... ma jártam itt utoljára, befejeztem az itteni pályafutásomat. És illenék elgondolkodnia a kedves szerzőknek is, hogy megéri e elijeszteni a potenciális olvasókat ilyen undorító írásokkal... persze ha erre van igény... no comment...
Na, most aztán hatalmas hőstettet hajtottak végre ezek a haladó demokraták. A jaffások meg odadobták az őrjöngő farkasfalkának, nem szép tőlük. Plágium, csalás, lopás? Aligha. Ha igaz is a vád: ez csak afféle belevaló, kültelki csibészség, aminek a páston és a focipályán…..
Kool a Bácsi 2012.03.30 16:02:27
@Hadrian77: igen, a bosszú népe.
Kool a Bácsi 2012.03.31 00:48:27
@évuska: nem is vitted semmire. Semmi gond. Dinnyés Bob is elénekelte.

@dreia: bizony. Lett inkább MSZP-s.
Egy újabb Néma Bob mű, elég rendhagyó írásmóddal. Felülsz a kis helyközi szerelvény egyik kocsijára. Leteszed magad az első szabad helyre, és előveszed az éppen nálad lévő olvasnivalót. Veled szemben leül egy csapzott alak. Kopott nadrág, kardigán, alatta kék ing. Majd…..
Kool a Bácsi 2012.03.22 15:10:42
@Kurtz ezredes: Látod, te nazi? Kell egy jó humorú, pörgős kis post, aztán rögtön megjelennek a normális comment-elők is. Ezek a comment-ek szinte jobbak, mint maga a post, de a post meg sokkal jobb anál, mint amit Ti szoktatok írni, bunkókáim.

A mái napig abból éltek, hogy 2010-ben a Szlenges Józsi kicsalta Nektek a Goldenblog-ot. Ideje lenne kicsit Magatokba szállni!
Modorosblog Kedves olvasónk! 2012.03.14 06:00:00
 Köszönjük, hogy vetted a fáradtságot és eljöttél hozzánk, ez igazán megtisztelő! A Modorosblog Magyarország első neo-speakeasy oldala. A neo-speakeasy terminológiát néhány éve kezdték el használni a világon, a kicsi, nehezen megtalálható, magas minőségű és…..
Tamás kavargó érzelmekkel, elrévedő tekintettel mered a telefon földön árválkodó darabkáira. A hátlap műanyagja deformálódott, a szürke szín az elhajlásoknál erősen elhalványul, szinte fehéresbe csap át. A nemrég még vidáman villogó, most már szilánkos…..
Kool a Bácsi 2012.02.22 09:45:54
@kovi1970: hát de vedd tudomásul, hogy igenis volt. Vettem egy HTC-t, de nem tudtam megbarátkozni azzal a szar tapival. Odanyomtam valahova, tök mást csinált, mint amire én gondoltam. Visszavittem négy nap múlva, addig is a Siemens M35-össel nyomtam és boldog voltam.

Aki számítógépezni akar, hordjon magánál rendes laptopot. Én is hordok magamnál, de azt a 2-3 órát nehogy ne tudja kibírni az ember, amíg utazik vagy éppen nincs netközelben.
Tudom, hogy egy blogról nem túl szerencsés beleugatni más országok belügyeibe. Szomszédos állam esetén, kisebbségi kérdésben pláne. De azért valljuk be, a szlovák hatóságok lépései akkor se javítják az ember közérzetét, ha nem nemzetiszín ködben látja a világot.…..
Cool 2011 39. Magic Burger Péter 2011.12.07 10:31:00
Az igazi gasztrocool, ha lenne Michelin-csillag büfékocsi kategóriában, rögvest kettőt ajánlanánk neki. Az egyiket a város egyik legjobb burgeréért, amire még fél órát is érdemes várni a Szentendrei úti csúcsforgalomban, a másikat pedig az utcai kajálás elismertsége…..
Kool a Bácsi 2011.12.07 12:17:16
@Kúl Béla: de aki Schóbert Norbi mellett elmegy a Szentendrein, az megnézheti magát...