Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sam Rothstein

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik fiúgyerek ne akart volna háborúzós játszadozás közben mesterlövész lenni? Számtalan filmben megcsodálhattuk a látszólag egyszerű feladatot: tetőtől talpig terepszínben ülsz egy fa vagy szikla tetején, esetleg a szénakazalban vagy a dallasi könyraktár emeleti ablakában, suttogva beszélsz,…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
Vége az évnek végre. Mivel idén semmi jó nem történt, ezért nem összegezünk, mert nem akarunk egy Arany János-i hídavatást előidézni. Történetünk szilveszterkor játszódik, éppen 8 éve történt. Javaslom mindenkinek, hogy január 1-jén ne szakítson, ne koptasson. Bár a faszt…..
Egy nagyon dühös lány írt nekünk ékezetek nélkül. Részegen szerette a fiú a lányt, józanon kevésbé. A lánynak azért kellett örülnie, ha együtt vannak, akkor nem fekszik le 100 lánnyal. Figyelem, a fájdalommérő magas számokat mutat!Azėrt irok, mert duhos vagyok. Duhos es…..
A szerelem olyan, mint Rambo utolsó akciója. Nem akarsz bizonyos dolgokat megtenni, de szükség van rá. Ilyenkor mit csinál a férfi? Megélezi a harci kését, befesti az arcát és hosszú, loboncos fürtjeit piros kendővel rögzíti. Keveset beszél a férfi ilyenkor, főleg belülről fáj…..
A lány, aki a vicces céges körlevelekre egyedüliként reagál, az mindig szerelmes, akámit is csinál. Ki érti azt, amikor egy lány és egy fiú sokszor találkozgatnak, programoznak, flörtölnek, láthatóan mindketten tisztában vannak a berne-i értelemben vett emberi játszma tétjével…..
Cellanapló Embert ölt a mobil 2007.11.29 08:11:04
Dél-Koreában amúgy is veszélyes mobiltelefonnal mászkálni, pár éve például villámütés végzett azokkal az emberekkel, akik hordozható telefont tartottak a zsebükben (persze nincs az a villám, ami olyan embert talál az ázsiai országban, akinél nincs mobil). Most viszont maga a…..
Azt hiszem, ma egy órára elsötétítjük a monitorokat, mert a fekete mágiás szakítás feldolgozhatatlan lehet és félelmetes. Valljuk be, zseniális stratégia a lánytól ez a lekoptató szöveg, erre még igazán haragudni sem lehet. Mert ha testvérek voltunk előző életünkben, akkor…..
A kapcsolat mindig befektetés, egy bölcs tanácsadó szerint mindig azt kell mérlegelni, hogy a befektetésért cserébe eleget kapunk-e. A kedves levélírónak üzenjük, hogy néhány hetet se érdemes manapság várni, nemhogy tíz hónapot! Ebben a drámai pillanatban nem okoskodnánk, mert…..