Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KónyaSándor

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan könnyű célpont lenne a Creed, ha nem nyúltak volna hozzá olyan rendezői krafttal és veszett nagy tálentummal, ahogyan azt tette Ryan Coogler és csapata. Olyan könnyű lenne ráhúzni az "első rész remake-je csupán"-lepedőt, ahogyan azt tettük J.J. Star Wars-mozijával. Mert miről van szó? Ismét…..
A minap megtekintésre került a Rocky-széria legújabb darabja, mely immáron átkeresztelte magát Creeddé. Teljes joggal, bár Rocky továbbra sem hullott ki és köszöni szépen nagyon jól van, s igaz ugyan, hogy ringbe nem száll már, de lelki támaszt és agyi edzést ezer örömmel ad Apollo csemetéjének.…..
Geekblog Sinister 2013.01.04 09:54:24
Scott Derrickson és szerzőtársa, C. Robert Cargill forgatókönyvíró megpróbáltak újat mondani. A folyatások és remake-ek halma alá temetett horrorba életet lehelni; az agyalágyult tombolásból élő Fűrész-filmektől, torture porntól, illetve a tinikre belőtt lagymatag…..
(Bár szabály, hogy ugyanarról a filmről, könyvről, stb., két írást nem közlünk, a Doktor ellenkritikáját (amely korábbi, pozitív Skyfall-recenziónkkal megy szembe), úgy érzem, hiba lett volna megtagadni olvasóinktól. A cikk egyben a Zárt osztály elnevezésű sorozatunk első…..
Geekblog Hot Wire-trailer 2012.10.15 11:17:47
A Drive enyhén szólva nem a szívem csücske (hogy miért, arról majd máskor), de a Night of the Trailers fesztivál szervezőinek igaza van: ha a nyolcvanas években készül el, kb. olyasmi lehetett volna a Drive, mint a Hot Wire, lásd alább. :) ..
KónyaSándor 2012.10.15 21:31:14
Kint, az ablakon túl, a globális felmelegedésnek köszönhetően rohadtul nincs ősz, így mindenféle, az ítéletidőt megidéző szóképem felesleges lenne, szóval fuck it. Eljött ím újra az október, és vele a Geekz messzeföldön híres horror cselendzse. A szabályok: október 31-e…..
Megérkezett az új Tarantino-opusz első trailere. A műfaját tekintve western Django Unchained főszereplője a Jamie Foxx által alakított rabszolga, aki egy fejvadász (Christoph Waltz) segítségével megpróbálja feleségét kiszabadítani egy gonosz ültetvényes (Leonardo DiCaprio)…..
Geekblog Éjsötét árnyék 2012.05.08 22:57:00
Tim Burton végül eljutott arra a szintre, ahol a filmjét elnézve már szinte csak onnan tudjuk, hogy ő ült a rendezői székben, hogy a képek alatt Danny Elfman taktusai szólnak, hogy szerepet kapott benne a csaja, és hogy Johnny Depp hülye sminkben és még hülyébb frizurával…..
Bár az első rész a maga bárgyú módján egész szórakoztató volt, a második enyhén szólva aggályosnak tűnik, mert 1. kit érdekel ez olyan filmek között, mint a Bosszúállók, a Prometheus és a Dark Knight Rises? 2. mi jót várhatunk a Stephen Sommerst váltó Jon M. Chútól,…..
Geekblog Prometheus - új trailer 2012.03.17 11:46:00
Hogy ez nem az Alien prequelje lesz? Áháááá, hóóóóóóógyne... :))) ..
KónyaSándor 2012.03.19 08:22:25
@SoulMiner: Sunshine? Ha emlékezetem nem csal, az nem volt rossz :)
Kék meg piros és ugrál. Szerencsére földhözragadtabbnak, érettebbnek tűnik, mint Raimi agyrémei, de még mindig nem vagyok meggyőzve. Szóval van ez a srác, akit megcsíp egy különleges pók és hamarosaaaaááááásíííít... zzzzzzz. ..
Geekblog A tetovált lány 2012.01.12 15:10:00
Nem lennék mostanában Clive Owen. Tíz évvel ezelőtt, amikor Pierce Brosnan abbahagyta a Bond-sorozatot,  és mielőtt még Roger Moore-rá vált volna, Mr. Owen nevétől visszhangzott a jól értesült - pontosabban a félinformációkkal ügyesen manipulált - szaksajtó: mennyire jó is…..
Geekblog Haywire - az első 5 perc 2012.01.11 09:40:00
Steven Soderbergh Haywire-éből (A bűn hálójában) felkerült az első öt perc a netre. A film főszereplője Gina Carano kick-box, Muay Thai és MMA-harcos, aki értelemszerűen nem a színészi képességei miatt kapta meg a szerepet. A filmben egy elitkatonát alakít, akit küldetése…..
KónyaSándor 2012.01.11 11:52:47
Az adósság„Ez a kezem, ez pedig az orvosi tükröm” – tájékoztatja nyugodt, tárgyilagos hangon az orvos az ágyon hanyattfekvő páciensét, akinek éppen a lábai közt kezd vizsgálódni. A páciens: 25 éves vonzó nő, saját bevallása szerint férjes, gyereket tervező,…..