Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZEIF

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Házaspároknak szervezett nyári lelkigyakorlat idejére keres gyerekvigyázókat a Martineum Felnőttképző Akadémia 2013. augusztus 16-18. között, napokra és napszakokra bontva. Várhatóan 31 gyerek lesz összesen, legtöbbjük óvodás és kisiskolás, köztük egy Down-szindrómás…..
A szombathelyi IrányPont kapcsán felmerült egy várhatóan ősztől esedékes kísérlet terve. Elképzeléseink szerint a középiskolás éveken már túljutott, "érett" fiatalok önkéntes akció keretében keresnének fel hetente egyszer szombathelyi középiskolákat. Ott pedig a még…..
A SZEIF 2012. március 31-én tartja éves közgyűlését. Erre az alkalomra szeretnénk egy pontos "helyzetképet" összeállítani többek között az egyesületünk önkénteseiről is. Ha Te is szeretnél önkéntes csapatunk tagja lenni, jelentkezz valamelyik elérhetőségünkön…..
A környékünkön is létrejön a Katolikus és Ifjúsági Felnőttképzési Szövetség (KIFE) pályázatának köszönhetően egy új ifjúsági információs pont, amely Szombathely, Sorokpolány, Hosszúpereszteg, Csesztreg és Becsehely, valamint környékük ifjúságát fogja felkarolni.…..
Van egy nagyszerű önkéntes lehetőségünk! Gyerekvigyázókat keresünk egy január 7-ei (most szombati) programra. Jegyesoktatók képzése lesz a szombathelyi Martineumban, ahova gyerekeket is hoznak, ide keresünk most segítőket. Az ifjoncok többsége 10-12 év körüli, néhányan…..
2011. októberében egész Magyarországon megmozdultak az önkéntes fiatalok. Köztük voltunk mi is...