Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stephenkurti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vid4u.init(320,240,"W97qF890kJ","4O5mKW7UTj",1); 2perc.blog.hu ..
stephenkurti 2011.12.06 11:47:02
@ZacK: Csakis a hozzatartozoik akik epp olyan barmok mint a ok ("bátor" katonák) akik teljes felszereltsegben vedteleneket lonek annelkul, hogy tudnák is miert. Ezek a "bátor" katonák amugy állatnak sem mondhatok mert azt teszik amit azok nem....saját fajtáját gyilkolja nyers agyagokert, ennyi.
stephenkurti 2011.12.12 14:38:32
@Anka80: Muszaly igy tegyem ide ha valaki olvassa miert adok ilyen valaszokat
Te:- Igen!Tisztában vagyok vele!Köszönöm , hogy emlékeztetni akarsz!
Valamilyen szinten igazat adok neked , de tedd a szívedre a kezed!Magyarországnak nem lenne szüksége katonaságra? En:- Magyarorszagnak volt hadserege 1918-ig, de az WW1 vegen raszedtetek W Wilson-t, hogy leszereltesse le es egyreszet a fegyvereknek at adatta a Romanoknak, akik kesobb megis tamadtak magyarorszagot.
Te:- Igen!Azok az emberek ölni , gyilkolni mentek ki!
En:- Az egesz cionista faj arrol szol, hogy kisajatitjak a foldet maguknak es mindenkit megoljenek, mint ha csak nekik lenne joguk elni ezen a bolygon.
Te:- De hisznek abban , hogy az ORSZÁGÁÉRT harcol!
En:- Sajnos agymosas utjan megtudjatok a GOY-t gyozni errol.
Te:- Igen!Pénzért!Nem is kevésért...
En:- Amirol a GOY adofizeto nagy reszt nem is tud. Az US-ban a Rederal Reserve Bankot fel kell szamolni ami adja a cionista hatalomnak az erot, ezert veget kell vetni a Rothschild banking dynasty-nak es az osszes cinkosaiknak.
Te:- Én csak annyit mondanék-utolsó szó jogán ;)-, hogy olvass bele a Koránba...,
En:- Nem erdekel mivel annyit mar megtudtam az interneten es web-szeminariumokon, hogy mirol is szol az egesz meg, hogy sopankodtok a GOYok internet hozzafereset illetoen is mivel nem cenzurazhato. Azert irtam neked mivel ereztem te is kozuluk valo vagy es nem tudjatok meg allni, hogy ne vedelmezzetek a tisztessegtelen cionista politikatokat.