Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betfair user

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyvéről négy posztot is írtam az Urbanistán, annyi izgalmas területet zsúfolt össze benne. Idén megjelent kötete csak egyetlen témával foglalkozik, de az elég sűrű ahhoz, hogy egy egész könyvet megtöltsön: a budapesti taxisoké. A…..
Az Instant a közös nevező: mindkét cikk ajánlja. Fotó: Instant Az egyik legfontosabb brit napilap internetes kiadása - a Telegraph - közölt tegnap egy kis összeállítást Budapestről. A szerző, aki saját bevallása szerint szerelmes a fővárosba, röviden felsorolja miket…..
DJ Dominique sűrű és nagyon nehéz napokat tudhat magáénak. Fellépésről-fellépésre rohan, szinte szusszanásnyi ideje sincs. Hétfőn egy nagyon kellemetlen meglepetés érte autójánál, hiszen a hátsó ablaküveget betörtök és az összes cd-t, melyet a fellépései során használ,…..
Akinek nincs aktív profilja Facebookon vagy más jelentősebb közösségi oldalakon, az jóformán nem is létezik, de legalábbis nincs benne a világ körforgásában – halljuk sokszor a vicceskedő kijelentést, de tudjuk: minden poénnak van alapja. Ennek ellenére a legnépszerűbb social…..
Betfair user 2012.08.18 14:53:02
@Gondolkodni Próbáló Birca: Születési dátum alapján nem lehet keresni, hülyegyerek.. és ha valakinek nem nyilvános a profilja, annak a papírja már megy a kukába? Áruld már el melyik ez a buzi cég ahol ilyen cigány módszerek vannak, gondolom valami burzsuj zsidó a tulaj.
Betfair user 2012.08.18 15:21:16
@Gondolkodni Próbáló Birca: És ha valakinek gyakori neve van, az nem baj, te nekiállsz egyesével az összeset megnézni, miközben jóval nagyobb az arányuk azoknak akik nem adták meg a születési dátumukat, mint akik megadták. Még mindig érdekel melyik ez a fos cég, valami kommunista szarmaradvány, ahol ilyen III/III-as módszerekkel vizslatják az embereket?
Betfair user 2012.08.20 13:45:14
@billy reed: Kíváncsi voltam hogy ki fog belémkötni, tudtam hogy lesz valaki :)) Amúgy te melyik vagy a három közül hogy ennyire magadra vetted? :))