Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mudi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunk utóbbi néhány posztjához érkezett kommentáradatban az egyesek által felvázolt konteókat biztosan nem képes alapjaiban megrázni az a tény, hogy az amerikai holdraszállások egyik perdöntő bizonyítéka éppen a Holdat szintúgy megjárt szovjetek hallgatása volt.Hiszen…..
mudi 2011.12.09 09:57:52
@Pascal: az említett cikk galériájában látható lehetséges leszállóhelyek nem hasra ütésszerűen lettek odadobálva a Holdra. Mindegyik egy hosszabb kiválasztási folyamat eredményeként lett kijelölve, számos szempontot figyelembe véve. Viszont(!) nem mondtuk, hogy a majdan kijelölésre kerülő végleges leszállóhely feltétlenül ezek közül kerül ki. Talán gondolkozni kéne okoskodás helyett mielőtt becsmérled mások munkáját, aminek a folyamatáról semmit nem tudsz.
mudi 2011.12.09 11:45:59
@Pascal: latom nehezedre esik megerteni hogy nem veletlenszeruen lettek kijelolve ezek a helyek, ebbol fakadoan tovabbra is azt tudom mondani hogy nem latsz bele a dontesi folyamatba, ezert kar is okoskodni, meg ha ez szerinted rossz kifogas is. Amit nem ertesz, azt ne kritizald. De ha ekkora az igeny ra, akkor irunk majd egy bejegyzest a leszallo
hely kivalasztasrol is.
A múlt héten végigfutottunk a NASA által javasolt négy kilométer átmérőjű mágikus körök mentén, amiket az űrhivatal az Apollo és a Surveyor missziók tárgyi emlékeinek védelme érdekében jelölt ki köréjük. A becsapódott holdszondák – például: Rangerek – körül ennél…..
mudi 2011.12.05 19:07:15
@Szolo:
A zászlók nem lobogtak (csak amikor felszállásnál a hajtóműből kiáramló gázok meglengették). A tárolórekeszben, ahonnan kivették összehajtogatva volt berakva, oldalt és felül tartotta egy-egy merevítő magát a zászló szövetét, ezért tudott "kifeszülni", ami pedig lobogásnak látszik, az pusztán a gyűrődések rajta, ami a kihajtogatás, elhelyezés során keletkeztek.