Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caxxtus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Karl Lagerfeld nem lacafazácik. A Chanel párizsi bemutatóján ráment a kristályra, mint motívumra rendesen. A színpadon gyönyörű volt, ahogy a képek mutatják, a cipők sarka is ugyanabból készült, de a lányok szemöldöke is ezt kapott. Kérdés, szerinted ez most akkor…..
Alkoholfogyasztás és fürdőruha-viselet: a helyi rendeletek szerintMiért építenek emberek medencét a tó-, vagy tengerparton lévő házukhoz? Mert megtehetik - hangozhat a válasz, de vélhetően a víz hőmérsékletének - rosszabb esetben minőségének - is komoly szerepe van ebben. A…..
caxxtus 2012.03.08 08:19:47
@bestpixel:

- Mostanáig - mondta aztán - az emberek nagy házakat építettek, és minden szobában raktak egy kályhát. Nem lehetne fordítva csinálni, Kreibich bácsi?
- Hogy fordítva? - kérdezte a kályhás.
- Nagy kályhákat kéne építeni - mondta ábrándozva Gróh -, s a nagy kályhákba kicsi házakat... Mit szól hozzá, Kreibich bácsi?
Miben áll a mai törökök titka?         Nem éppen tipikus önreklám ez. De hatásos. A modern Törökországot megteremtő Kemal Atatürkről elnevezett reptéren hatalmas poszteren Dali köszönti az áramló utas hadat. Nem a Topkapi rejtélyes…..
caxxtus 2012.01.28 12:53:46