Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sznobkispolgar

22 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Seth Macfarlane a Teddel valószínűleg megcsinálta az év vígjátékát. A film annyira "píszí" mint Puzsér Róbert fénykorában, és a rengeteg pop kultúrás utalás miatt külön élvezetes. Bár a Family Guy nekem még mindig "túl tömény", de egy nagy virtuális pacsi kijár az…..
Annyian élővették már a James Bond témát. Kishazánkban OJ Sámson is próbálkozott. Azért ez jobban sikerült. ..
A sznobizmus egyik jele amikor az old timer autónkban, csak a gyártási évben kijött dalokat vagyunk hajlandóak hallgatni. Íme egy tipp Kevin Spacey tolmácsolásában.  ..
Old school POKEolás  (Aranchnophobia) A pókkérdés elég megosztó. Van, aki a cipője talpán szereti látni negyedmilliméteres vastagságban, mások teljesen jól elvannak vele. Az Arachnophobia az előbbi embertípus félelmére alapoz, de szerencsére azért nem veszi túl komolyan magát.…..
A romantikus filmeket, főleg a romantikus vígjátékokat hajlamosak vagyunk egy legyintéssel elintézni, miszerint ha már láttunk belőle egyet akkor láttuk mindegyiket, és igen ez alapvetően női műfaj.  Ez az állítás azonban nem minden esetben állja meg a helyét, most felhívom…..
A romantikus filmeket, főleg a romantikus vígjátékokat hajlamosak vagyunk egy legyintéssel elintézni, miszerint ha már láttunk belőle egyet akkor láttuk mindegyiket, és igen ez alapvetően női műfaj.  Ez az állítás azonban nem minden esetben állja meg a helyét, most felhívom pár…..
  Schindler listája: egyértelműen a legjobb filmje, bár közel sem hibátlan, de bármikor újranézhető, nagyon jók a színészek, a zene, a fényképezés, minden a helyén van, a 3 órás időtartalom is hamar elrepül, bármikor újranézhető. Indiana Jones trilógia: nehéz lett…..
Megkockáztatom hogy a legjobb magyar filmjelent amit vala láttam. Minden perc és minden szó aranyat ér benne. Latinovits minden egyes gesztusa, mimikája, hanghordozása, igazi nagybetűs élményszámba megy.  Ha legközelebb rendelsz egy sört és sok habbal csapolják, nyugodtan jegyezd meg…..
Az Amarcodot bátran nevezhetjük az egyik legkommerszebb művészfilmnek, Fellini legfogyaszthatóbb filmje, olyan jelenetekkel amit nem feledünk el. Ez a jelenet olasz szempontból meg erősen sztereotíp :)…..
Titkos imádó. Látta ezt a filmet valaki rajtam kívűl? Limonádé tini komédia a 80-as évekből (amikor nem volt még trendi a pukizós és testnedves poénok) sok félreértés, érdekes ruhák és Kelly Preston aki miatt lehet hogy újra nézem a filmet, na nem elsősorban a sziporkázó…..
Hans Zimmert nem kell bemutatni, ez téma tőle pedig olyan lágy és szelíd mintha, csak a Bambi előszereplős változatához kérték volna fel. Pedig aki látta a filmet tudja, hogy szó nincs ilyesmiről…..
Ez a jelenet önmagáért "zenél". Kevés 10/10-es filmet láttam de az Amadeus köztük van. ..
Valószínűleg sokaknak megvan gyerekkorunk filmje az: Óz a csodák csodája. Szerethető alkotás legalábbis gyerekfejjel mindenképpen. Kevesen tudják hogy van folytatása, ami persze messze elmarad az eredetitől de mégis olyan figurák és jelenetek vannak benne hogy Tim Burton csak…..
sznobkispolgármozija Modorosság 2012.06.09 17:55:00
Főzős műsor elcsépelt mondat: "Ilyenkor bánom hogy nem találták még fel a szagos tévét" ..
A film IMDB pontszáma mindennél beszédesebb, tehát erről ennyit A két nóta meg önmagáért zenél... ..
Detty már meg is vette magának VIVA Cometre ..
sznobkispolgar 2012.05.23 22:01:42
 Emlékszünk erre a filmre? Michelle Pfeiffer egy középiskolai tanárnő egy "nagyongettós" környéken, az osztályában van mindenféle náció, de annyira erőltetett felesleges az egész hogy messziről kerüljétek el. Ellenben itt van nekünk Coolio(magyar felesége van, hoppá...) aki…..
Ezt a filmet még moziban láttam (de minek?), de már akkor megfogalmazódott bennem hogy ez bizony ilyen kém filmnek nem elég fordulatos, akciófilmnek pedig kurva unalmas és lassú. Tom barátunk pedig szokás szerint értékelhetetlen színészként. Viszont a zene az tökös választás…..
Két kérdés merül fel bennem. Miért nem volt elég a Hugo cím, miért kellett leleményes Hugová bővíteni a címet? Miért csinál Scorsese egy mesefilmet? Ja hogy ez nem is igazi mesefilm...már értem. A történetre nem térek ki, legyen elég annyi hogy nem túl bonyolult. Egy árva…..
Walter Black családos ember, feleséggel, 2 gyerekkel, jó állással és mély depresszióval van megáldva amit  a családi élete igencsak megsínylett. Egy nap egy szemetesben talál egy hód bábut és miután felhúzta a karjára, a hódon keresztül kezd el kommunikálni a…..
          /thx rylan/..
sznobkispolgar 2012.03.09 13:03:04
sznobkispolgar 2012.03.09 13:03:37
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
sznobkispolgar 2012.01.31 22:13:14