Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbertok

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nap jó nap. Vagy pénzt nyer az ember,vagy tapasztalatot… (Bankrator)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „ A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is, hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el. ” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény " (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer " (FortuneBet)  ..
szbertok 2014.01.23 13:28:49
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " ... ez a kosár az egyetlen sportág,amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell, vért izzadni, izgulni, vérnyomás közben 200 és még az sem mindig elég, hogy nyerjél."…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Amit ténylegesen megjátszik az ember, az legtöbbször bukó. Amit megszeretne játszani, az meg rendszerint nyerő. "  (oldrider)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet!"  (Lars Brady)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amelyik kimenetel benne van a tippmiksz kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
szbertok 2013.11.10 22:10:38
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden nap hoz valami újat :)) " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "nie straszne nam losu wyroki dzielnia do przodu staniamy kroka" (ijesztő számunkra az ítéletek sorsa, ám bátran lépünk előre)  a Wisla Sharks…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
szbertok 2012.04.25 17:50:45
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ezek után a célom nem más, mint bekerülni a zöld újságba" (valenciafan)..
szbertok 2012.04.24 11:21:31
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Szerencsejáték, türelemjáték."  (Afterforever)..
szbertok 2012.04.19 18:05:43