Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blue Butterfly

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó kis cím, nem? Most arra gondolsz, hogy csak azért írtam ezt, mert azt szerettem volna elérni, hogy belépj és megtudd hogy valójában ez csak egy vicc volt. A vicc viszont az, ahogy belekerülsz a csapdába, észre sem veszed, azt hiszed szerelmes vagy, wooooow megtaláltam az igazit. És…..
Blue Butterfly 2011.12.05 12:14:53
Szerintem sok igazság van abban, amit írsz.
Mindkét fél számára csapda ez a helyzet, és én a magam részéről nem szeretek "az imádott nő" lenni. Valójában roppantul terhes egy szerep.
Szerintem ez olyan, mintha valakit "piedesztálra emelnének", mintha valamiféle bálványimádat tárgyává tennék, ahonnan könnyen és gyorsan lehet a porba hullani. Többnyire a bálványokat végül megtagadják. Tapasztalatom szerint. Aztán kapom a hibalistát, na meg persze az elmaradt hála listát, hogy nem adtam cserét az imádatért. Persze árjegyzéket sem kaptam, hogy mennyi imádatért, mennyi hála-csere jár, hogy az emelvényen maradhassak, mint valami szent, akinek keményen meg kell dolgoznia azért, hogy az is maradhasson, mert, hát, hol marad a jogos csere?
Szerintem jobb, ha emberi vagyok, akinek vannak jó és nem annyira jó tulajdonságai, és talán több a jó, mint a nem, és ezzel, és emiatt, emberien szerethető, vagy nem?!
Én egyetértek az írással. Inkább ismerjenek meg és szeressenek meg, vagy ne szeressenek, mint vegyenek körül rózsaszínű köddel, és egekbe magasztaló imádattal, hogy utána pont olyan gyorsan veszítsem el a szerelemnek hitt illúziót, mint ahogy az jött.
Szerintem nem nőgyűlöletből született az írás. Igenis érdemes végig gondolni, akár nő valaki, akár férfi.
Azt tudom mondani, személyes tapasztalatból, hogy az efféle csapdákért nagy árat fizet az ember, és fizetik mindketten legyenek akár nőből, vagy férfiból...