Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldcitrom

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állóvíz Bárcsak Isaura lennék! 2012.06.01 05:35:00
Még egy májkrémes kenyér is többe kerül, mint amit ki tudnék fizetni. Drága Izaura, hol vagy most, hogy szelíd mosolyoddal kiválthatnál eme magyar-gyarmati problémából?!Csúnya szavakkal kellene kezdenem. Nagyon csúnyákkal. Olyanokkal, amik még Viktor Királyt is megdöbbentenék.…..
Az OVB-nak fennállása során voltak nagy formátumú és kevésbé vállalható időszakai is, a tagok átlagos gerinckeménységi mutatója és értelmi kapacitás kvóciense függvényében.  Az nyilvánvaló volt,  hogy most, amikor a Fidesz pártközpontjából  irányítják,…..
Itt az ideje, hogy befejezzük végre a gondolatot. A poszt 2. részében népszerűséget hajhásztunk és a mellett törtünk lándzsát, hogy jó sok közpénzt költsünk a képviselőkre és a pártokra. Tehetségünkhöz mérten igyekeztünk meg is magyarázni, hogy miért is lenne jó ez. A…..
Állóvíz Aluljáróforradalom 2012.03.08 11:08:00
Megdöbbentő a magyar média. Mintha nem e világban élnének a szerkesztők, főszerkesztők. Mind az online, mind az egyéb elektronikus sajtó, de a papír alapú termékek is meghunyászkodva kussolnak.Pedig az ember lemegy egy aluljáróba és azt látja, hogy konok elkötelezettséggel…..
Bár a 4K!-t sokan esélyesnek tartják a jövő LMP-je cím elnyerésére (annyiban legalábbis, hogy fiatal értelmiségiek mozgalmi jellegű "unortodox" kezdeményezése a párttá alakulás útján és a parlamentbe jutás némi reményével) továbbra is megfoghatatlan valami.Amilyen…..
hűségnyilatkozatával azt is telesírta....Mínuszos hír volt tegnap a placcon és érdemeinek megfelelően landolt a közbeszéd hátsó udvarában, de mi emlékezzünk meg róla, mint közéletünk 150 éve egyik tipikus jelenségéről: a szervilizmus megnyilvánulásáról.Nem tudom, melyik a…..
A teljes nyugati sajtó miattunk veri a palávert. Ez nekem mindig gyanús. Főleg, mikor olyan hevesen teszi, ahogy most. Azt hiszem, ennek az egész perpatvarnak két szintje van. Egy, ami Európáról szól, egy, ami rólunk. Ami rólunk szól, azt csak mi értjük, akik itt élünk: a sebtiben…..
Inkább nem is próbálom összevadászni azt a sok okosságot, amit magyar politikusok eddig mondtak a különböző közvélemény-kutatási eredmények kapcsán. Maradjunk csak a friss eredményeknél, és ezek értelmezésénél. Az például roppant szórakoztató, ahogy az MSZP egyik…..
Nem látom a miniszterelnöki utánpótlást az országban. Mindenki Orbán lapátra tevését álmodja a párnája fodraiba, a kormány bukását kívánja már szinte óvodától egyetemig a nép, de elfelejt hozzáálmodni valami nagyon lényegeset. Az alternatívát. A személyt, aki elviszi…..
Állóvíz Pocok a lisztben 2012.01.04 09:48:00
Vagy megegyeznek az IMF-fel Fellegiék, vagy nem. Valójában alig számít. A forint árfolyamára ugyan hatással lesz, de manapság, ha Amerikában eltüsszenti magát egy hitelminősítő, akkor is csúszik a forint. A bennfentesek, meg jól járnak, ha spekulálnak. Igaz, nem is kell…..
Állóvíz Szimpatikus tömeg 2012.01.03 07:00:00
Szimpatikus tömeg. Ha jól hallottam, elhangzott ez a szókapcsolat a mai, Opera előtti tüntetésen az egyik konferanszié szájából. És igen, azt kell mondanom, igaza volt. Leszámítva néhány súlyosan kompromittálódott, főleg (ex-)szoci politikust, tényleg tele volt jófejnek tűnő…..
Állóvíz A Kerekasztal Lovai 2012.01.01 19:26:00
A belpolitikai jelenleg legizgalmasabb témája, amiről mindenkinek van véleménye a 10 millió politológus országában: együtt vagy külön az orbáni rezsimmel szemben? Pedig a kérdés kemény, mint a kád széle – legfőképpen a pártoknak, de ne áltassuk magunkat, az országra is…..
December 23-án az LMP végre Jerry Lee Lewis-ként csapott a ledermedt közélet húrjaiba, de se fel nem égette, se szét nem darabolta a zongorát. Megmutatta, hogy lehet más a rendszerkritika és az utcai politika: nem tévészékház romboló cél, hanem az apátiából felrázó…..
Zöld Zanza Dörner történet 2011.12.05 18:04:00
A Tarlós István főpolgármesternek címzett tiltakozást a civilek háromfős küldöttségétől - Upor László dramaturgtól, Bodor Johanna táncművésztől és Rick Zsófia újságírótól - vette át Csomós Miklós. A civilek még októberben kezdtek aláírásgyűjtésbe.…..
Zöld Zanza Lehet más 2011.12.05 12:01:00
Az LMP azt szeretné, hogy 2012-ben ne lehessen elvenni három évre a keresetpótló juttatást és a társadalombiztosító által finanszírozott egészségügyi ellátást azoktól, akiknek az idén nem sikerült harminc nap munkaviszonyt igazolniuk - írja a párt az MTI-hez hétfőn…..