Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Midnite_

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rihaj!Hádetélleg, itt a blokk: DE MEG TUDOM MAGYARÁZNI!Szóval az történt, hogy kaputelefonoznak a munkahelyemen:-Megérkezett a pizza!Kollegám beengedte a futárt. -Hova hozta?-Földszint 1!Bekopognak együtt, hát ott senki nem rendelt pizzát.(mindig mindenregisztrációnál…..
Midnite_ 2012.04.18 11:29:19
comment:com A nap képe #2 2012.01.06 14:00:00
Íme az új Tumblr-humor, bár én nem értek vele egyet. A Sherlock Holmes 2 baromi jó dízelpunk akciófilm lett és Az utolsó eset c. novellára utalgatás (lásd Holmes és a svájci vízesés esetét) is stimmelt, Doyle papa meg maga írta le az egyik sztoriban, hogy Holmes kiváló bokszoló…..
Biztosan emlékeztek még Midnite-ra. Nos, tőle kaptuk a következő képet is. Örök hála neki! Mi a megoldás arra, ha a zsúfolt, tömött trolin nincs hely? Legyen kéznél egy olyan szék, ami csak a tiéd. Valószínűleg így gondolhatta ez a srác is. Saját székkel szállt fel a…..
A Tömegközi blog történelmet ír. A következő lesz az első vendég postunk, Midnite-nak hála. Köszönjük neki! A 7-esen történt este, vagyis egy hazafele utazó, fáradt emberekkel tömött buszon, hogy felszállt a Kallernek tűnő ellenőr. 60 körüli, ősz szakállú, Mikulás…..