Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wooltur

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszöntök mindenkit a Fantasztikum világa blogon! Mikor vagy jó helyen a blogomon?  - Ha eleged van a young adult művekből, és szeretnél egy komoly fantasy, horror, vagy sci-fi regény olvasni, de nem tudod mit vegyél le a boltok polcairól. Itt kedvedre válogathatsz a három említett műfaj…..
 Egy elég kétségbe esett hangú levelet kaptam, és a fültanú pontosan a mellett a hegy mellett lakik, ahol megtalálták a Fanyüvő lábnyomát.Szia !Egy ismerősömtől kaptam meg a blogod linkjét amiben pont arról volt szó,h itt Fóton,mert én itt lakom találtak egy lábnyomot 2…..
wooltur 2011.12.04 22:48:55
Sziasztok. Nekem annyi hozzáfűzni valóm lenne az előttem szólókhoz, h sztem nem kell annyira félni azért. Ha valóban létezik ez a lény, és valóban ott járkál Fót környékén az egyik példány, nem hinném, h bemerészkedik a lakott területekre. Márcsak azért se mert már amennyire olvastam itt, elég félénk egy jószág, s a sok kutyától tuti fél, meg amúgy úgy az egész településtől. Én megértem, h az ottani lakosok akik állítólag halották a lény hangját félnek, hisz én se lennék vmi vidám, de sztem nem kell tőle tartani. Eddig semmi hír nem volt róla, h bántott volna vkit. Ha esetleg tegyük föl létezik, és vki szembetalálkozik vele, lényeg, h ne provokálja, mert nem tudni mire képes, milyen a természete, és valszeg fizikailag erősebb mint az ember. (persze ha nem vagyunk szekrény méretű kigyúrt állat, harcművészbajnokok :D) Ha én ott élnék (amúgy érdi vagyok, ami nincs olyan nagyon messze) esténként tuti bekészítenék vmi hangrögzítőt a levél beküldőjének helyében, v legalább a telót és ha megint hallanám akkor rögzíteném is, h vmi bizonyíték azért legyen már. Amúgy tanács, de sztem ez alap úgy is, h estére mindent jól bezárni, redőnyt lehúzni, kutyát be a lakásba. Na így ennyit akartam hozzászolni a dologhoz. Illetve még annyit ha vki valaha vmilyen kis mini expedíciót tervez a lény fölkutatására v vmi ilyesmi, én vevő vagyok rá, kamerám van (full HD-s) szval filmre tudjuk venni. Na császtok.
wooltur 2011.12.07 20:05:04
@wooltur: bocs elírtam *Rudi xD