Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el loco palermo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átesett az orvosi vizsgálaton Santiago Silva, első nyilatkozatában leszögezte, minden tőle telhetőt meg fog tenni, célja mint minden szurkolóé, játékosé, hogy megnyerjék a Libertadores Kupát. Hozzátette, régi vágya hogy a Boca-ba játszon, és meg fogja védeni a "mez…..
 Messi, Messi, Messi3x is a legjobb helyen az aranylabda. Gratula a győztesnek, csak így tovább még 8x :) ..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Veretlenül bajnok a Boca! Otthon a La Bombonerában, Dario Cvitanich góljával 1:0-ra legyőztük a "fiúkat", vagyis az All Boyst!         ..
el loco palermo 2011.12.15 13:09:31
www.acmilan.hu/2011/12/15/ellentmondo-infok-tevezrol/
Közben egy érdekes nyilatkozat. Hihetünk az argentin lapnak?
el loco palermo 2011.12.16 12:32:24
Ezer bocs, hogy megint link-el dobálózok, nade.... amíg mi Tevezen törjük a fejünket a sötét oldal sem tétlenkedik....
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/argentina-trezeguet-megerkezett-hetfon-alair-a-river-plate-nek-2109312
Trezeguet és Camoranesi... szerintem zsákbamacsekot igazol a river, igaz hogy 2 hatalmas név, nade lehet hogy ezzel fordítottan arányos a forma, és a teljesítmény. Mi Tevezzel csak tutira mehetünk ebbe biztos vagyok. Hogy lássátok, adnátok még esélyt a 2 klasszisnak?
Tevezről még annyit, hogy (ezért most nem fogtok szeretni :D ) csak akkor jöjjön, ha nem kér el egy vagon pénzt. A két dudás hogyan fog megférni egy bombonerában (ajóöregJuanRomán elég sértődékeny is tud lenni :P )?
Boca Juniors blog BAJNOK A BOCA!!! 2011.12.05 10:37:00
Dario Cvitanich 2 góljával illetve Diego Rivero bombájával otthon ünnepelte bajnoki címét a BOCA!Boca Juniors - Banfield 3:0, gólösszefoglaló és ünneplés:..