Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schoffan

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joggal kérdezheti bárki, mi a túróért fontos éppen ezzel a témával foglalkoznom, amikor számtalan érdekesebb aktuálpolitikai anyag hever az asztalon, amit Magyarországnak hívnak, immár hivatalosan is. Nos, a válaszom a következő: az őshülyeség elleni harcot mindennél előbbre…..
Schoffan 2012.01.01 14:17:53
@Schoffan:
Ja, és ma született Petőfi és halt meg a közársaság...
Schoffan 2012.01.01 20:33:20
@Schoffan:
Hát igen, az államforma az köztársaság, de mivel a hatalmi ágak összeolvadtak, ill. egy kézbe kerültek, a biróság függetlensége oda, így a kormányforma: diktatúra!
Schoffan 2012.01.01 20:35:20
@Mr Falafel:
Na végre valamiben egyetértünk...
 „S ah, szabadság nem virul A holtnak véréből, Kínzó rabság könnye hull Árvánk hő szeméből!”    A mi nemzedékünknek nemigen van tapasztalata szabadságharcok terén. Egyet sem éltünk át. Amelyekről meg tanultunk, azokról mind a ma is regnáló…..
Schoffan 2011.12.25 10:36:06
@Mr Falafel:

Vicces gyerek vagy te.
" a tetteik nyilvánvalóan népirtás kísérletére utalnak..."
A soraid nyílvánvalóan elmebetegségre utalnak! :))
Schoffan 2011.12.25 21:35:18
@Mr Falafel:
" Mert, ugye, ha egy bizonyos etnikumhoz tartozó vezetők adnak parancsot pogromra egy másik nép, egy nemzet ellen, akkor az népirtásra tett kísérlet...."

Te nem vagy normális! :)) Tényleg nem.
Schoffan 2011.12.26 10:07:47
@Mr Falafel:
Nincs miről vitatkozni, mert ez marhaság! Ha a rendőrség zsidó vezeti,:)))/ Hogy ezt honnan veszed???/ kiadták parancsba, hogy írtani kell a magyar tüntetőket, akkor azt is parancsba kellett volna adni, hogy a zsidó tüntetőket viszont kíméljék! :))A közrendőr vajh honnan tudná megkülönböztetni, hogy a tüntetők közül, ki milyen származású?? Ennek az egész gondolatkisérletnek semmi értelme sincs!
Egy esetben volna, ha feltételeznénk/és nem csak te/, hogy a tüntetők között kizárt, hogy lett volna zsidó!!

/ Ez valami hasonló ahhoz a baromsághoz, hogy az ikertornyok ledőlése előtt figyelmeztették a zsidókat, hogy ne menjenek dolgozni! A valóságban viszont egész brókerirodák személyzete halt meg, melyeknek döntő többsége zsidó alkalmazott volt!/
Mija faszé kell neked állandóan ezt a zsidó-magyar állítólagos konfliktust forszírozni?! Mi ezzel a célod, a semmin kívül?
Menekülttábor ÖRSI GYŰLÉS 2011.12.01 22:16:53
 Kedves kollégák, és mindenki, aki olvas minket!  Úgy néz ki, a menekülttábor bővül és színesedik. Remélhetően januárban már az új formánkban és bővített tartalommal lehetünk jelen. Nem reklámozom agyon, de én egy jogvédő szervezet tagja vagyok, és az…..
Schoffan 2011.12.07 20:03:32
@Mr Falafel:

Azt hiszem Stego, én lépek innen! Agyatlan antiszemitákkal telve vagyok, még az RTL időszakból...Ez meg ráadásul meg se közelíti azokat! Ott némelyikkel élmény volt ugatni...
Schoffan 2011.12.07 23:01:46
@biboldó:

Maradjunk abban, hogy leszarom, hogy kicsoda! Ok.? Nincs kedvem találgatni. Találgasson ő, hogy egy Moszad ügynök milyen nyelven mondta neki, hogy jóéccakát, mielőtt egy Beretával szétbaszta az agyát ! Na erről a baromról ennyit.

Mondtam Stegonak is, hogy átnézek ezen a faszin, de inkább nem...Ha hülyékkel akarok társalogni, akkor nem pocsékolom az áramot, beszélek egy szomszédommal ! :)
Na, örülök, hogy láttalak, itt is voltam....legalább elmondhatom !