Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenkiképesrá

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konyha egy tipikusan olyan terület a lakásban, aminél a praktikusság alapfeltétel. Hiába szupermodern, ultratrendi a berendezés, ha egy rántottát alig lehet megsütni a főzőlapon. A hagyományos és az amerikai konyha rivalizálása örök kérdés, hiszen ízlés dolga, hogy ki melyiket preferálja. Mai…..
Kedves MÁV Blog! Tulajdonképpen örök témában írok most, ami a nyári időszakban aktuális úgy idén, mint tavaly, vagy azelőtt volt. De eljutottam oda, hogy mégis hangot szeretnék adni ennek, a nagy nyilvánosság előtt, mert tehetném azt, hogy elintézem általány-kártérítésben…..
mindenkiképesrá 2015.06.28 09:48:28
@tnt: A tömegközlekedés minőségének ösztönzésére bevezetnék egy új szabályt. A tömegközlekedésben dolgozó közép és felsővezetők
-VOLÁN, MÁV, BKV- nem használhatnak gépkocsit a belföldi helyváltoztatásaikhoz, csak tömegközlekedési járművet!!! Kivéve, ha pótdíjat fizetnek a gépkocsihasználathoz!!!!/ mondjuk dupla benzin ár./ Garantált lenne a gyors minőségi változás, mert egészen más célkitűzések születnének ezeknél a ,,szolgáltató" cégeknél.
A Magyar Posta csekkbefizető automatáinak én speciel nagyon örülök, mert csak odamegy az ember, bedugja a csekket, a kártyát, nyom, vár, kihúz, elmegy. Gyorsabb, mint a postai droidok, nem kell a pultnál szembesülni azzal, hogy ha kártyával fizetsz, az kézpénzfelvételnek számít,…..
mindenkiképesrá 2015.02.09 16:58:33
@Sanko13: Ez igaz, de a magyarnak ez túl kényelmes, kicsit gondolkodtató, na meg szidni és hisztizni sem lehet otthon!!!!
A Quimbyről mindenkinek kialakult véleménye van. Még az én ötven felett járó édesanyámnak is, akinek mondjuk azért, mert az Ajjajaj hallatán először azt hitte, hogy Zorán fiatalodott meg. Azóta nem hiszi, bár a dal valós ihletőjét, Tom Waitset nem kedvelte meg, a Quimby legtöbb…..
mindenkiképesrá 2014.01.09 15:47:42
@okinaianka: Igazad van! Nem kell mély ,,változás" csak fejlődés. Az pedig folyamatos, hiszen a ,, nem olyan jó" számok is érdekesek, újak, kísérletezőek.
Ha túl gyorsan változnának mi lenne velünk, akik imádjuk ezt az egész Quimbységet, mert nem hiszem, hogy mi olyan gyorsan változnánk velük??!! A zene és a
líra finommunka. Ne követelje senki a változást! A Quimby folyamatosan jó, színvonalas, igényes, aktuális,
érdekes és őrjítően titokzatos! Úgy néz ki, hogy 60fölött is imádni fogom!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
mindenkiképesrá 2012.10.07 00:13:31
@Gáborom: Ámen!Ugyanis mint a nagy érdeklődés mutatja POSTA nélkül még nem tudunk élni. Változzon és fejlődjön!Nem véletlenül tartozik a Magyar Posta
Európa 10 legjobb postája közé.Ebben sok postás munkája van./a köpködőket kivéve/ Ha ők is segítettek volna, akkor már előrébb tartana!!!!
Lehet, hogy nekünk ügyfeleknek is valahogy segíteni kellene ezt a folyamatot, hogy ne kerüljön külföldi
szolgáltatók kezébe a haszon???!!!
Gondolkodjatok emberek!!!!!!Vagy mindenképpen bántani kell egy állami támogatás nélkül működő magyar céget, aki befizet az állami kasszába, hogy neked kifizethesse a segélyed, vagy taníttatásod.Igenis mintaértékű a POSTA erőfeszítése a magyar gazdaságban,és mint legnagyobb munkáltató segít átvészelni a válságot
egy hatalmas embercsoportnak.Aki ezt nem látja, dolgozzon más cégnél és feleljen meg az elvárásainak, ha többet tud.Szerintem pedig a tudással és képességekkel van a legnagyobb baj!
Ez okozza a feszültséget! No meg az akarattal!Mindenki úgy gondolja, hogy ő már kész van, csak a cég nem tudja mire használni.
Tehát gondolkodjatok és akarjatok fejlődni emberek!Kevesebb lesz a feszültség és több lesz a siker.