Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrDomby

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos büntetőeljárások esetén a jogi pr szó szerint élet-halál kérdése. A pedofil vádak egyértelműen ide tartoznak.Fontos lehet a legelején leszögezni: a mindenkit megillető jogi védelem olyan alapvető fontosságú eleme a jogállamiságnak, melyet mi is…..
MrDomby 2011.12.06 10:06:59
@Zabalint: Kedves Zabalint: TE nem olvastad el a fentieket, es a mi tortenetunk. Annak ismereteben nem hiszem, hogy parhuzamot vonnal a kozott, hogy valaki 40 utan coming out-ol, vagy hogy valaki kizarolag heteroszexualis mult utan hirtelen 40 evesen "mutasson" eloszor pedofil jeleket, RAADASUL KOZVETLEN A VALAS UTAN, ES ELETEBEN ELOSZOR PONT 24 ORAVAL A KOZOZS SZULOI FELUGYELET CSALADJOGI-SZERZODES ALAIRASA ELOTT, RAADASUL A SAJAT GYERMEKEVEL... 

De hogy meg betegebb legyen vad: Az egykori partnerem azt a hamis vadat talata ki, hogy - nem is en, az apa, - hanem az akkor 9 (KILENC!!!) honapos kismama felesegem abuzalta a kislanyomat veres korulmenyek kozott. Kesobb persze megvaltoztatta a hamis vadjat, "ja, nem is a feleseg volt, hanem az apa", es az elmult ket evben eddig 14 fele keppen adta elo a hatosagok elott tortent vallomasaiban beteg kitalaciojat, egyre gusztustalnabb reszletekkel.

Ennek a vadnak az abszurditasa jellemzo a hamis vadakra. A leggyomorforgatobb vadakat talaljak ki az ilyen "anyak", szerencse a szerencsetlensegben, hogy annyira elvakitja oket a bosszu, olyan beteg a kepzeletuk, hogy rogoton gyanus lesz a hatosagoknak. En peldaul ennek kozoszonhetem, hogy nem vittek kerdes nelkul, ejszaka, bilincsben az elozetesbe... Ezt meg is mondta a rendor eloado.
MrDomby 2011.12.06 13:55:22
@Zabalint: 1.  Annyit leszogeznek itt, hogy szamtalan szakertovel vettuk fel vagy onkent, vagy kirendelve a kapcsolatot az elmult evekben. Es mind azt mondta egyenkent, hogy tanulmanyai, kutatomunkaja es szemelyes tapasztalatai alapjan SOHA NEM HALOTT ARROL, HOGY 40 EV UTAN EGYSZER CSAK VALAKI PEDOFIL LESZ. Olyat sem, hogy minden elozmeny nelkul, valakinek, akinek semmilyen rendorsegi rekordja nincs, nincsenek olyan barati, vagy csaladi tanujai, akik "pedofil jelensegrol" tudnak beszamolni vele kapcsolatban, es az a valaki egyszer csak 40 evesen pedofil lesz. Szakmai megerositessel azt tudom allitani, hogy ilyen nincs. Nem egy, nem ketto szakertot kerdeztunk errol es sem a kutatomunkai, sem a tapasztalatai alapjan nem tudott hasonlorol beszamolni egyik sem.

2. EGYALTALAN NEM ERTHETO. Es alljanak itt felesegem szavai, leirom: "En mint anya, ha a gyermekem barmi olyanrol szamolna be, meselne, hogy barki, nem hogy az edesapja a normalistol eltero molekulanyi cselekedetet kovetett el, azonnal szakmai, rendorsegi, csaladi segitseget kernek! Es nem azon gondolkodek, hogy ez most valas elott vagy kozben vagy utan idozitsem! Ez nem kerdes! Es Vernyul esetere reagalva, aki apja abuzalasanak aldozata, ahhoz, hogy ez Vernyullal megtortenhetett, olyan anyanak is "asszisztalnia" is kellett az esethez, aki a gyermeke szavat, viselkedeset nem hallotta meg, nem vette eszre. Milyen aya az ilyen? Ugyanolyan, mint aki a fent emlitett, gusztustalan hamis vadaskodasra kepes''.

3. Egyaltalan nem az erzelmeink, az igazsagerzetunk vezerel minket. Es az igazsagba vetett hitunk. Es ez nagy kulonbseg.
MrDomby 2011.12.06 08:17:25
@Zabalint: Felreertes ne essek: Barki, aki akar egyetlen ujjal is nyul egy gyerekhez, azzal kapcsolatban igen vegletes a gondolkodasom! A legsulyosabban buntetnem! Ide tartozik az is, mikor az anya pszichesen abuzal egy gyereket nap mint nap! A teny amit irok, (hogy a valas utani pedofil vadak hamisak), az Tomasovszki Laszlo egyetemi adjunktus, szakpszichologus kutatasaibol szarmazik, aki az elmult evekben a Programozo Anya jelneseget es az ehhez kapcsolodo hamis vadakat ( es ide tartoznak a hamis pedofil vadak is) kutatja. erdely.ma/eletmod.php?id=81272&cim=gyermekmolesztalas_tobbnyire_hamis_vad