Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wekamo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vid4u.init(320,240,"W97qF890kJ","4O5mKW7UTj",1); 2perc.blog.hu ..
wekamo 2011.12.10 16:49:05
@edina1203: Tiszteletem a katonafeleségeknek!
Én 8 és fél hónapot húztam le, az nem is igazán fontos hogy hol. Tudom milyen érzés az, amikor csak az interneten keresztül tudsz a családoddal kommunikálni. vagy úgyse, mert egyszer csak nincs net :)
Rendszeresen benézek ide és mérem mit is tudnak a "civilek" rólunk katonákról. És itt látszik hogy semmit. ez talán nem az ő hibájuk, de én úgy gondolom, ha nem értek a harangöntéshez, akkor arról nem is fogok habzó szájjal "eszmecserét" folytatni róla. itt persze sok szakértő van.
Válaszolva a kérdésedre: Lopni nem loptam, de már adtam oda az enyémet. Az meg, hogy csak lövöldözni az emberekre?! Aki fogott már éles fegyvert a kezébe, és esetleg célzott is, az átérezhette ez nem játék.
Na de a lényeg: Az a baj a videóval, hogy a katonákat látják sokan, pedig az embert, a családot, és a gyerekeket kellene észrevenni. meg a könnyeket, mosolyokat. nem olyan bonyolult.
wekamo 2011.12.04 07:55:26
@jocka32: Tiszteletem! Nagyon örülök hogy ennyire tájékozott vagy. Gondolom 2006-ban ott voltál Csépánál, amikor mindenkit (civil, vízmű, stb.) leparancsoltak a gátról, és csak a katonák maradhattak, gondolom a Vörösiszap katasztrófánál is ott voltál amikor a ki tudja mit be nem szedtünk... a legutóbbi árvízen is ott voltál Hernádszurdoknál és a többi helyen... van aki igen. van aki itthon "hősködik".
Csak hogy értsd: Magyarországot nem támadták meg, nincs honvédő háború. (szerencsére). Magyarország a NATO tagja, kötelezettségei vannak felé. Azt a magyar katonát akit te zsoldosnak hívsz, a Magyar Állam fizeti. Panaszt nyújts be nekik, ha nem tetszik hova vezényli ki a katonáit. Az hogy hősi halottnak tekinti azokat, akik a Kormány által tett vállalásoknak tesz eleget...Tényleg "szörnyű"...
Önkéntes missziók ezek, de megnézném a következő szerződés hosszabbításnál mit kezdenének azzal a katonával aki nem vállalja...
Visszatérve a videóra: (mert ez a fontosabb) nem értem, hogy miért nem lehet látni benne a jót, a szeretetet, az örömöt. Valahol olvastam feljebb hogy ezt repülőtéren is fel lehet venni civilekkel... Akkor tessék megcsinálni. én azt is üdvözölni fogom.
wekamo 2011.12.06 21:56:06
@Anka80: A kérdésként merül fel bennem hogy mit nevezünk katonaságnak. Azért az a több tízezer katona aki a honvédségnél teljesít szolgálatot talán nevezhető annak.

Újra végigolvasva a hozzászólásokat azt vettem észre hogy rengeteg embert megosztott ez a videó. Különös, hogy azok az emberek, akik negatívan nyilatkoznak, azok furcsamód nagyon indulatosan és rossz stílusban teszik. Kíváncsi lennék mennyit tudnak ezek az emberek a családról, a szeretetről, és arról, hogy milyen az, amikor sokáig nem találkozol a szeretteiddel.
Az is tetszik hogy sok ember konkrét szakértővé nőtte ki magát, bezzeg ha meglát egy anyázástól mentes 12 sort akkor kiírja hogy ez túl hosszú... :)
Komolyan jól szórakozom... mellesleg én is kibírtam sírás nélkül, de attól még tetszik.