Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy a tévés személyiségekhez kapcsolt álmaink eleve bukásra vannak ítélve, mert túl sokan csapják nekik a szelet, nekünk meg elérhetetlenek. Most viszont egy kellemes ellenpéldát kaptunk. Az első randihoz néha egy autogramos fotón keresztül vezet az út.…..
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.13 14:41:14
@( o_o ): Kezdetnek nem rossz! Csibét mindenesetre vered vele az kétségtelen. Egyébként mindent elmondtam magamról a legelső kommentemben mikor beléptem ide legelőször (csak már elfelejtettem amiatt a gonosz német miatt, aki miatt a szemüvegemet sem találom). De most megyek szunyókálok egy kicsit, mert így délutánra már mindig elpilledek.
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.13 14:51:49
@O'Wide: Nos akkor itt egy kis félreértés van: az avatarom ugyanis nem Kim Kardashiané, hanem a húgáé. A moziban pedig nem én voltam a néni. Én az a néni voltam, aki Bergmann: Szenvedély című filmjében, az ablak alatt zakatoló betontörő légkalapács "kísérőzenéje" mellett a bugyiját lerántó Liv Ulmann szövegére ("nem kell levetkőztetned, magam is le tudok vetkőzni") jó hangosan azt mondta a nézőtéren, hogy: ó az annya istenit a kurvájának! Gyerünk innen! És kivonszolta onnan az élete párját!
:DD
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.13 14:53:42
„Nézem az egyik barátnőm lányát, aki annyira elkényezteti a gyerekét, hogy még meg is dicséri, ha hisztizik, mondván, így fejlődik ki a szabad személyisége. Ez helyes?” – ha a pénz miatt kell aggódni, akkor az ingyen kocsi is inkább teher, mint megoldás. A…..
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.06 12:25:06
@gernika: Tejis nagyon jól beszélsz kislányom! Nem tom hányéves vagy (el ne áruld), de úgy láccik több eszed van, minta posztolónak!
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.06 12:27:47
@Kiszlanyocka: Én mán nem is kicsit vagyo kszemnilis gyermekem. Ne öregeggyetek meg soha, mer tik is így jártok!
:-)
„Azt mondtam, azért keresem, mert pénzzel tartozom neki. Azt mondta, nincs nála a csaj. Elmondta, hogy úgy tudja, XY-al jár. Nem én voltam XY” – ha beveszed a szegény vidéki kislány meséjét, és mindenedet felkínálod neki, akkor magadra vess. Mai kedves Levélírónk…..
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.05 13:08:00
@Kata1987: Sose bánnyad kislányom, nem jó az ,mer tíz év múlva befigyel nekije a kapuzárási pánik, oszt otthagyy két-három gyerekkkel valami kis huszonéves fruskáért! Akkor mán inkább eggy korban hozzádillővel kezdjél, azzal még van jó 25 éved mire beleesik a kapuzárási pánik a pasidba. Akkor meg mán nem kár érte asse, ha elhúz, minta vadlibákok.
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.05 13:13:07
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azok nem fontosak! Az a fontos, hogy pálinka legyen, mer asztat még én is szeretem! Azért éltem ilyen jó egésségben 98 évig, mer minden reggel megittam egy féldeci jóféle törkölypályinkát!
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.05 13:20:14
@Picicsibe a szexistennő: Pedig én tudom, hogy te csak megjátszod itten megadat kislányom (játszmázol?)! Merhogy a múltkorjába is ojjan fotót raktá fel magadról, hogy még meg is kérdezte valaki, hogy hova lett a bugyi rólad! Szóval ne ríjjá, mer tudom, hogy nem őszintén csinálod!
:-)
„A legutolsó bejegyzésben leírja, hogy milyen boldog, mert visszament az exéhez. Végre fotót is láthattam, amit korábban leszedhetett és most rakott vissza” – mai főhősünk sokáig azt hiszi, hogy az általa kiszemelt lány csak hárításként tolja elé a barátját,…..
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.04 11:45:14
@Kiszlanyocka: Ne verjed a fijúkat kislányom, mer aztán nem lessz udvarlód! Nekem elhiheted, mer' mán jó nagy tapasztalattal rendelkezem!
Kim(ondta, hogy én vagyok) Kardashian 2011.12.04 12:05:52
@Kiszlanyocka: Nagyon hejjes jól is teszed kislányom!
@Muha: Hajj kisfijam, nem valók mán nekem az ijen modern zenék, mer én mán ojan öreg vagyok, hogy mán az öregisten öregannyának a lakodalmába is koszorúslány vótam, pedig annem most vót! Akkoriban még Sárdy János énekelte a jó magyar nótákat! Avvót ám a szép világ! Még én is fijatal vótam!