Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hantakutya

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Hűha! 2010.04.10 16:59:00
Ismét egy véleményes következik the_davertől, egy majdani kollégától. Ez az első levelem, ami vicces, ha figyelembe vesszük, hogy fordítói pályán akarok továbbmenni... Ráadásul egy olyan dologról írok, ami engem most már nagyon idegesít. Bocs, ha már szerepelt. Arról van…..
Hantakutya 2010.04.12 16:47:39
@pocak: oh, fame & fortune! :)
Gondoltam, a hétvége bevezetéseként egy háromszorosan is ütős beküldést teszek ki. in_my_opinion-nak köszönjük, aki ezzel RJB státuszba lépett:Valamelyik nap adta az AXN a Thunderheart című filmet. Azt hiszem, a 70-es években játszódik, Amerikában, egy indián rezervátumban. A…..
Hantakutya 2009.07.31 10:30:54
@Kovácsné:
A sivatag helyett a senkiföldjét ajánlanám - a sivatag nekem egy picit "földrajzi"
Milyen régen ígérem már, hogy kiteszünk végre jó példákat is... Ezt Lobra küldte:A bakivadászat sokszor mulatságos, máskor kínos találatokat eredményez. Amire én hívnám fel a figyelmet, az éppen az ellenkező példa -- ha nem illik bele a témába, akkor elnézést.Brilliáns…..
Arlene bónuszpontot kap azért, mert egy szójátékra is megpróbál magyarítást adni:Ma délután, Animal Planet, a Föld legviccesebb állatai. A képen egy kisfiú, és az ő fejét/haját nyalogató macska.Narrátor: Béla nem tudta, Micike miért nyalogatja annyira a fejét. Mire rájött,…..
Hantakutya 2009.06.29 15:07:35
Thom Yerk küldte:family guy a comedy centralon: meg egyik osztálytársa kiselőadást tart, majd a végén odaad neki egy cetlit amin az van: i want you! (rá van izgulva tudniillik :D), szinkron: szükségem van rád. a helyes megfejtés kb.: akarlak!Rambo beküldése rövid, de a…..
Félrefordítások Képrejtvény 2008.12.21 14:32:00
Nos a link megett található két képet már egy jó hónapja lőttem a Velveten / Daily News-on. Nem rakom be ide, mert túlságosan nagy és vagyok olyan szemét, hogy a két kép közötti különbséget is kiemeltem szépen, pirossal, de nem is ragozom tovább, a képek önmagukért…..
Na ezt a Centrum ügyvezetője írta női álnéven, vagy tényleg van ilyen? Egy ember dicséri a magyar lakosság fő zaklatóját. No de közeleg a Jézuska, mi van, ha ilyen is előfordul? A szimatom azt súgja, hogy a levél nem kamu. Végülis a Halálcsillagon is lehettek jó fejek a…..