Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hugh Hefner

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.08.18 10:47:49
Akit mindenhol szeretnek Télen pöccre indul, de hideg van benne. Kicsit füstöl kicsit büdös (de kit érdekel???). Az ültetés miatt úgy áll az úton mint Katiban a gyerek. De emiatt nagyon finoman kell közlekedni vele (gödör nagyot üt, gumi eléri a sárhányót, lezúzom a…..
Belsőség Heti merítés 2013.07.07 09:40:23
Isteni Szerkezet 1981 márciusa: nagy az öröm a Németh családban: lehet menni átvenni a Kispolszkit az Autóker csepeli telepére. Nagypapa szabadnapot vett ki a Vállalatnál, és elindult elhozni élete első autóját. A telepen persze nem fogadta a bőség zavara, legalább is a mai…..
Belsőség Heti merítés 2013.06.30 08:51:23
Hűséges útitárs Az autó külseje nem volt a legszebb de a motorja nagyon jó volt. Én láttam fantáziát a típusban, és elkezdtem építgetni (teljes fényezés stb stb).De egyszercsak elegem lett belőle és eladtam a ráköltött pénz töredékéért. Egy darabka bizalom a…..
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
Hugh Hefner 2013.02.03 12:28:32
@Józsi a guminagykeres:
Mostanában akarok spórolós, erős autót venni. Valószínűleg német, prémium, felső-középkategóriás nagyköbcentis benzines gép lesz a befutó. :D Lehetőleg automata váltóval...
Mihályfán az út szélén Én is eladtam a legjobb autómat – úgy tűnik, ez most kezd rossz szokássá válni a szerkesztőségben. Ez is szögletes és piros volt, akár Bandi XR2-es Fiestája. Egy dologban különböztek: a Pandám nem matt és nem volt repedt a motorja. 2004-ben…..
Hugh Hefner 2013.01.13 08:55:18
Alapvetően nem sok gondom van az Avensisszel, egyetlen úgynevezett meghibásodás keserítette meg a birtoklásával töltött négy és háromnegyed évet, de ha őszinte akarok lenni, igazából az is csak amiatt lett hiba, mert megvártam. Óriási mákom van, na. Ezt nem önigazolásnak…..
Hugh Hefner 2013.01.12 19:39:57
@Sasa88: Akár csak a te kommentedet...
Belsőség Így készül a Totalcar 2012.12.28 19:51:02
Van egy elméletem, miszerint a Hangyásznak is köszönhető, hogy nem jött el az éppen aktuális világvége. Egész pontosan az egyik jelképe lehetne annak, hogy miért is nem jött el. Elmondta ezer és egy ember, hogy 2012-re a világ olyan erkölcsi válságba került, annyi természetes…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2012.12.09 09:19:15
Digó limó 5 óra felé még a nap is csak a másik oldalára fordul, elég sötét volt, amire még rájátszottak a fellegek is. Vigyorogtam magamban, mint pék kutyája a langyos kiflire, "de jól megy a kocsi, de jó vezetni" stb. Soltról kifelé jövet elszállt a világítás, de még…..
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Tuti vétel 2012.11.28 05:45:00
  Titkos tipp? Tuti vétel? Kétliteres vagy 2.2-es turbódízellel, ismert előélettel bátran bele lehet vágni, ajánlja a guru, szeretik a tulajdonosok és ha ön meg tud békélni a tudattal, hogy egy Fordban ül és a közlekedést nem kihívásként, hanem szükségszerűségként…..
Hugh Hefner 2012.11.28 08:42:33
@Nesebar:" Kicsit lassan melegszik, de kárpótol a nyomaték és az alacsony kajálás."
Na, ezt nem értettem sose. 2002-s Fabia 1.9 Sdi van a családban. Full fapad, 64 Le, nyomaték szinte semmi.Igaz, 4-5l gázolajjal el jár. De az utca végén (400m)langyos, másik utca végén meleg levegőt fúj. Full fapad létére van benne elektromos kiegészítő fűtés.
Miért nem teszi bele az összes gyártó a dízeljeibe?
Hugh Hefner 2012.11.28 15:36:11
@Knorbi: 125Nm-ről beszélünk. Azért nem szaggatja fel az aszfaltot. Az, hogy alacsony fordulaton adja le a nyomatékát, más dolog.
Amúgy:1.4 55kw-126 Nm
1.4 74kw-126 Nm
Miért égett porrá az Astra? Miért nem használták a modern technikát az oltáshoz? Miért gyulladt ki a többi autó? Ilyenkor is fizet a biztosító? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ritának sokat evett a Merci, nekem meg sokkal kevesebbet. Ugyanakkor, ugyanott. Itt valami vezetéstechnikai gebasz lesz, de együtt ritkán megyünk, jobb ötletnek láttam egy fordulatszámmérős-economys műszeregység beszerzését, és elmagyarázni, hogy nem kis fordulaton gyorsítunk,…..
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hány ilyet mondjak? Még akkor is bele lehet tenyerelni egy hasonló történetbe, ha az eladó tiszta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hugh Hefner 2012.06.27 07:16:41
1.
TComment Az utolsó rock'n'roll 2012.06.21 06:18:00
Rémülten tudatosítottam, hogy nem fogom tudni megindokolni, miért éri meg minden kilója a 12 600 forintot, amibe kerül. Ha létezik tökéletes és haszontalan dolog egyben, akkor ez az. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hugh Hefner 2012.06.21 08:40:13
@kisqtya:
1. Ne felejtsd el, hogy nem a mi piacunkra és utainkra készítették, ahová gyártották, ott kihasználják.
2 Amíg ezek a 'benzintemetők hozzák a pénzt, ezeket fogják gyártani és nem az alternatív hajtásúakat.
...volt olyan eset is, amikor az adós emailben közölte velük, hogy épp most ég az autó. Csupán egyetlen baj van: mindez nem ésszerű dolog. Sőt, kifejezett ostobaság. Minden kár, amit az autóban okoz az ügyfél, az ő adósságát növeli, azaz, ha az autó megsemmisül, az…..
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
Hugh Hefner 2012.06.01 21:07:13
@pizo: Amúgy a hirdetésből véletlenül maradt ki a km.óra állása?
Hugh Hefner 2012.06.03 14:19:52
@WYX:" A probléma a következő! Adok kurva jó állapotú autót,de el is kérem az árát!Erre persze a nagy többség nem hajlandó fizetni!Adok olcsó autót állapotának megfelelőt!Fikázod nem kell!Adok jó autót jó áron--Keresed mi a bibi,hol az átbaszás?Akkor kapsz szart szar áron!"

Nem vagyok nepper, sőt nem is védem őket( a legutolsó egy nem típusazonos( előző generációból származó) motorral szerelt autót adott el nekem, sajnos nem voltam képben a típussal)de a magyar valóságot nagyjából leképezi ez az öt sor.
Az más kérdés, hogy a post nem ezért íródott.
Majdnem félúton van a Föld felé, miután kipöfögött a Holdra - Négyszázezernél kezdtem hinni benne. – mondja Decker Jóska, miközben megpaskolja a kopott, hámló géptetőt, - azóta már reggelente köszönök neki, egyelőre nem is gondolok arra, mi lesz majd, ha nem lesz.…..
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
Hugh Hefner 2012.05.12 12:24:44
@Ben Zinkoot: Ha összesen annyi a hasznod, amit a "munkás" autóddal megspórolsz, valamit nem jól csinálsz. :)
Elment az olajnyomás melegen, de a hatodik szétszedésre sem derült ki, hova tűnt, mert a motorban minden tökéletes volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..