Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrsDomby

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos büntetőeljárások esetén a jogi pr szó szerint élet-halál kérdése. A pedofil vádak egyértelműen ide tartoznak.Fontos lehet a legelején leszögezni: a mindenkit megillető jogi védelem olyan alapvető fontosságú eleme a jogállamiságnak, melyet mi is…..
MrsDomby 2011.12.10 18:18:53
@Zabalint:
1. Mi a sajat nevunkben tapasztaltakrol irtunk. Nem ismeros es bartrol. A Ferjem nem vonta ketsegbe a szavaidat, csak a SZEMELYES tapasztalatunkat irta meg.

2. Szerintem meg van abszolut igazsag: Ha valaki elkovetett valamit akkor az az igazsag, hogy elkovette. Ha pedig NEM kovetett el semmit, akkor az az igazsag, hogy NEM kovetett el semmit, tehat hamisan van megvadolva.

3. Egyszeruen nem tudok olyat elkepzelni, hogy egy gyermeket valaki zaklasson es ne hallgassa meg Ot SENKI. Foleg ne az anyja. Nem tudom elkepzelni, hogy ilyen van, ilyen letezik. De en valoban sok mindent nem tudok elkepzelni, peldaul azt se tudtam, hogy egyszer egy elmebeteg no azt talalja ki, hogy 9 honapos kismamakent, napokkal a szules elott molesztaltam a kislanyat. Es azt se kepzeltem volna soha, hogy mivel ez a hamis vadja tenyleg annyira szurrealis volt, hogy elso korben az USA birosagok is kinevettek es hazarendeltek, akkor majd kitalal "hihetobbet" - ja nem is en hanem a ferjem volt -, es majd azt is szofisztikalni probalja 14 fele kepen es meg nincs vege. Mert amikor a vizsgalatok utan a peres eljarasban nekunk iteltek a Gyermeket, akkor tobbe nem jelent meg a targyaasokon, sot Mo-ra se jott, es kozel 20 ugyved probalgatasa utan tvsztar ugyvedek milliokert olyan jogicsapdakat allitanak, melyeknek a birosag kenytelen hellyel-kozzel helyt adni… es az ido megy es csak megy es telik….
De hogy erdekesebbet mondjak: Nyilvan rendkivul kinos lenne, ha kiderulne, hogy egy jelenleg kormanybiztosi pozicioban levo ur (aki abbol az orszagbol jon, ahol "szexualis abuzussal hamisan vadolt apak" jelenseg megszuletett) egykori elettarsa sajat vermebe esett, igy minden penzt meger, hogy ha mar a tenyek - azok a csunya tenyek - miatt nem lehet ellenunk tenni tobbet, legalabb huzzak az idot, minel kesobb zuhanjon a fejukre a hazug vadaskodasert jaro buntetes....
MrsDomby 2011.12.11 18:28:54
@Zabalint:
meg ez jutott eszembe, hogy valoban tetelszeru volt az allitasunk, es azt tartom is, mert Te is azt irod, hogy "nem volt kiderult ugye"… tehat a hajlam, a tett jelen volt a multban. mi pedig azt allitjuk, hogy aki "minden elozmeny nelkul, valakinek, akinek semmilyen rendorsegi rekordja nincs, nincsenek olyan barati, vagy csaladi tanujai, akik "pedofil jelensegrol" tudnak beszamolni vele kapcsolatban, es az a valaki egyszer csak 40 evesen pedofil lesz." es az athato nymozas soran (hidd el a mi esetunkben rendkivul athato volt, mint azt fent irtam, magasrol jovo ukaszok segitettek a nyomozok munkajat), szoval az athato nyomozas termeszetesen nem talalt semmit, sem a multban, sem a jelenben, es persze a jovoben sem fog. boldog hazassagban elunk, ket gyermekkel. es az fb groupban kisertetiesen hasonlo esetek vannak, mindig azt szoktam mondani, hogy mintha vmi kezikonyv jarna korbe, "to do list, hogyan allj bosszut expartnereden" cimmel. szoval azt az allitasomat tartom, hogy olyan nincs, hogy egy 40+os ferfi, aki soha semmi abuzust nem kovetett el senkin, az pont a gyermekelhelyezesi per kellos kozepen, mikor arrol dontenek, hogy a gyermeke kinel legyen elhelyezve, fajtalankodik gyermekevel. egyszer ez eleteben, a sajat gyermekevel, soha elotte senkin, soha utana senkin. ilyen nincs. es termeszetesen egeszseges parkapcsolatai voltak/van.

hogy a haz eleje barmilyen helyzetben szempont legyen egy gyermekkel szemben??… ehhez nem tudok hozzaszolni. masfele emberek vagyunk. en a gyermekbantalmazas minden formajat - ebben nem ismerek enyhe vagy sulyos bantalmazast… barhogyan bant barki egy gyermeket!!! - azt kozepkori eszkozokkel buntetnem. pont.
a megfelelmitessel se menne nalam senki semmire, nem hiszem, hogy nincs egy rokon, barat, menhely... sztem gyermekvedelemben nincs kerdes... abuzaljak a gyermekedet es felelembol hagyod???
bar ha jobban belegondolok, a mi esetunkben is a haz eleje roppant fontos, hisz mit gondolna az a sok ember, ha kiderulne, hogy a "mintaanya" hazudik, raadasul ha nem vigyaznak az ugyes ugyvedek letoltendo bortonbuntetes is jarhat a hamis vadert.
MrsDomby 2011.12.30 20:45:07
@Zabalint: @Almandin:
Jo dolgok is tortennek:
1. Az altalunk alapitott "Artatlan, Hamisan Vadolt Apukak" facebook group tagjaink kozul, ujabb edesapa ugyeben gyoz az igazsag. Az edesapa vegre talalkozhat, egy ev utan, kislanyaval. A cikkben is meszolalo ftamas ellen a rendorsegi nyomozas ezennel lezarult: A hamis vad, az igazsag kiderult. Apa es lanya ezt a karacsonyt mar egyutt tolthetik.

2. A mi ugyunkben is haladunk az igazsag fele:
- "Anyukat" a mult heten a ferjemen elkovetett sulyos testi sertesert a butetojogi birosag elitelte. Ezzel az ok-okozati osszefugges azonnal megvaltozott: "anyuka" sulyos testi sertest kovetett el a ferjem ellen, amiert a ferjem feljelentette. Ezek utan "anyuka" elrabolta a kozos gyermeket es hamisan feljelentett minket "szexualis abuzus"-ert.
- Ezen a targyalason arrol is tudomas szereztunk, hogy "anyukat" korabban mas ugyben is bunosnek nyilvanitotta ez a buntetobirosag, igy halmozottan buntett eloeletu.
- "Anyuka" TVugyved jogi kepviseloi megprobaltak felfuggesztetni kozben a gyermekelhelyezesi perunket a csaladjogi birosagon, de kerelmenek nem adtak helyt, igy minden nappal kozelebb kerulunk, hogy lassuk ferjem elrabolt kislanyat. (Sajnos mi sokkal lassabban haladunk, mint sorstarsaink, hisz "anyuka" lassan 3 eve vitte kulfoldre a kislanyt, es a hihetetlen draga jogi kepvislok kihasznaljak a ket orszag kozotti jogegyezmeny hianyat az adott birosagok elott. "Anyuka" kozben kozel 2 eve nem jelenik meg egyetlen kirendelt szakertoi vizsgalaton es birosagi targyalason sem. Nem jon tobbet Magyarorszagra, hiszen itt kiszabott buntetesek es tovabbi kihallgatasok varjak.
De, mint ahogy minden kiderul, - akar valos abuzus, akar hamis vad -, a mi esetunkben is ki fog derulni az igazsag. Es mint, ahogy a fenti esetek is mutatjak, nem hiaba dolgozunk sorstars apukakkal MINDEN lehetseges forumon, hogy EZ a jelenseg vegre nyilvanossagot kapjon es a hamisan vadlok es segitotarsaik buntetesuket elnyerjek. Egyetlen cel vezerel minket: A jovoben minel tobb gyermek kerulje el szulei / anyja elmebeteg kitalacioinak kovetkezmenyeit.
A Zugügyvéd még nagyon meg tud hökkeni  az emberi gátlástalanságon, amikor ilyen  történeteket olvas, mint az alábbi. Nyilvánvaló, hogy az ilyen körülmények között kikényszerített megállapodás megtámadható.Tisztelt Zugügyvéd,Válófélben vagyok. Férjemnek jól…..