Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christine_

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cukkerberg Halottak napjára 2013.11.01 07:21:31
Nem tudom megmondani, mikor éreztem először halálfélelmet. Csak azt, mikor jöttem rá, hogy ismerem a halálfélelmet. Vagy legalábbis van elképzelésem róla... Vigyázat, személyes. "Mixed emotions" Michael Lang Gyerekként emlékszem, hogy a gyerekdiabetológus azt mondja: "A…..
Christine_ 2013.11.03 15:18:15
@kiskatka: Igen, én is hitegetem magamat, hogy igenis kell pl. a szemészet, mert a gépükkel időben kiszűrik, ha sérülnek az erek.
Szerencsére nem vezérvonal az érzés, csak nagyon sok helyen azt harsogják, hogy teljes élet. Meg minden jó és szép. Az árnyoldalakat szinte mindenhol csak a végletekben írják le, amikor már lábat kell levágni. De pl. hol írják, a hypotól való parát? A kattogatást, hogy megengedhettem e azt a szelet tortát, jól számolom e ki hozzá az inzulint? Az egész magamra figyelést, hogy meg kell tanulni nem beképzelni a hypot.
Sokszor meg az van bennem, hogy jó ez így, hiszen a vizsgálatok miatt más dolgot is hamar kiszűrnek. Hiszen egyszer pl. tünet nélkül találtak fehérjét a vizeletemben és hamar ki tudták kezelni mielőtt tünete lehetett volna. A vérképen meg nemcsak a HbA1c szintet néznek, hanem minden mást.
Csak hát az inzulin is elég újdonság, kevés ember van, aki gyerekkorától kezdve öregkoráig inzulinos. Alig van példa rá, hogy igenis megéri.
Nah meg , hogy én 18 évesen lettem cukorbeteg, előtte eléggé "őrjöngő" életmódot folytattam. Akkor ettem, amikor már majdnem elájultam. Valamikor meg rengeteget. A sport se volt akkor meg jó ideje, pedig tinédzserként elég sokat jártam sportolni. Így valahogy mégis jobb lett, hiszen rendszeresen eszek, normálisan eszek és sportolok is mellé.
Nagy öröm látni, hogy immáron hazánkban is alakulnak betegszövetségek, csapatok az online világ segítségével. Az utóbbi időben ugyanis egyre több cukorbetegségről szóló blog indult el és találkozókat is szerveztek. A kép is egy ilyenről származik. Lássuk tehát a magyar…..
A berlini csajok után most a bringás pasikat mutatjuk be nektek. Bár csinos férfiakról kevesebb képet tudtunk készíteni, mint hölgyekről (ez valamiért mindenhol így van?), szeretnénk, ha elmondanátok a véleményeteket! A poszt végén szavazás, ikszeljetek, hogy a férfiak vagy nők…..
Érdekes dolog, hogy gyakorlatilag egy állás esetében még csak nem is a külsőnk alapján, hanem az E-mailünk és azután pedig az önéletrajzunk alapján ítélnek meg bennünket. Kivéve persze, ha ismerősi alapon tudunk állásinterjúra menni vagy telefonszámot találunk a hirdetésben.…..
"Sziasztok! Pár hete örökbe fogadtunk egy energiabomba kutyát. Nemes nevén: Baltazár. Kedvenc elfoglaltsága ha nincs kint senki, hogy a teraszon üldögél és figyel. Hatalmasakat tud ugrani, főleg ránk :)" - írta nekünk KrisztinaKöszönjük szépen!..
Christine_ 2012.02.17 10:03:19
@stgm: Egyáltalán nem csúnya, azért mert neked nem tetszik, még nem kell lecsúnyázni. Szerintem gyönyörű kutya, igaz sovány, de akkor volt 1 hete nálunk, a menhelyen nem volt 5 fogásos ebéd.
"Sziasztok!Imádott kutyám már az örök vadászmezőkön vadássza a csontokat. Egy nagyon aranyos tacskó-német juhász, majdnem 10 évet megélt kutyus. :) Zokninak hívtuk, a lábán lévő fehér zokniszerű folt miatt. Németjuhász-bundája, pici, kurta lábai, picit lelapuló fülei…..