Regisztráció Blogot indítok
Adatok
woman_in_black

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kikerülsz az iskolából, életed új színtere valószínűleg iroda vagy hivatal lesz. Amit az iskolával kapcsolatban mondtunk, az majdnem teljes egészében a hivatalra is áll. 652. § Művelt ember magától értetődőnek tartja, hogy kötelességét lelkiismeretesen kell…..
woman_in_black 2011.12.13 17:43:19
@wilson77: Wilson, ez tüneményes!!!
woman_in_black 2011.12.12 11:12:34
@Hiteltelen Orbán!:
A férfi meg férfi, a kolléga meg kolléga. Minden embernek kijár az őt megillető tisztelet nemtől, kortól és pozíciótól függetlenül.
Szerintem.

Kedves volt számomra a vitaindító írás. Az én olvasatomban annyit jelent, hogy a munkahelyen is viselkedjünk úgy, ahogy az a legjobb társaságban is illendő legyen.
A kuncsaftjaim 90 százaléka szinte teljesen normális ember. Jó,  legtöbbjük bepróbálkozik ujjazással meg egyebekkel, mint írtam múltkor, de kezelem őket. A férfiak ilyenkor nagyon tudnak ám kombinálni! Az egyik azon lovagolt, hogy ha ő egy világhírű focista lenne, akkor…..
woman_in_black 2011.12.09 18:34:28
@Styxx: Ne aggódj, nem az írásra, tanításra értettem! :)
Amúgy Faludyt szeretem, inkább olvasva, mint nézve... Az olyan típusú nőkről, konkrétan róla is van véleményem, de inkább az ilyet megtartom magamnak.
Elek: Bármennyire hihetetlen, a masszázs nagyon jó dolog. A masszázs szexuális levezetéssel már gondjaim vannak...
Amúgy meg amilyen irodalom tanárok szoktak lenni, nem meglepő bárkinek bármilyen jegy. Gondolom, nem tudta az irodalmat megszerettetni veled, pedig tuti van hozzá érzéked, és nem lett volna nehéz.
woman_in_black 2011.12.11 14:25:17
@Shrek Elek:
Elek, drága, megvan mindennek a helye...
Egyik helyen masszírozunk a másikon maszunk. :)
Utolsó napod Elmegyek 2011.04.12 13:09:00
            neccharisnyás útonálló nickű olvasónk küldte az alábbi, félelmetesen szép írást:A lány állt a tükör előtt. Az arcmását faggatta. Már-már hitetlenkedve csodálta a vidáman hullámzó tincseket, a mosolyra…..