Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocos

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát újra itt vagyok. Két év, két különböző rák, két kezelés sorozat, két kurvahosszú három hónap a pet/CT-ig, majd másodszor is egy elképeszően hosszú hét az eredmény olvasásáig. Szóval újra itt vagyok..
Van nagyobb köcsögség annál, ha lelövik egy film végét? Például, ha azt a filmet gyakorlatilag senki nem látta, de ezután lehet, hogy megnézné. A minden idők legperverzebbjének kikiáltott Nekromantikban a főhős friss hullákat hordoz haza a csajának, de mégis inkább horror, mint…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
Subba Subba szív iwiw: köptél? 2007.10.12 15:03:00
Péééééééééééntek! Gyerünk, kapcsolódjatok ki egy picit, a lakosság gondoskodik a kellemes pillanatokról. - A porszívóval - Köptél? - Próba - A Blikkes ember - Punci - Humor Apu - Orgazmust elősegítő ill. maszturbációs meditációk kidolgozása - Magyar nyelvkönyv -…..
kocos 2007.10.12 21:00:42
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..