Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shrek Elek

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog Időrablók 2012.03.22 11:18:00
A Masszázs háznál, nálam! címmel indult sorozat második epizódja következik.Emlékeztetőül: a szerző hirdetésben keresett házhoz járó okleveles masszőzt és az erotikát már a hirdetésében kizárta. Ha belenézek a feljegyzéseimbe, összesen öt olyan jelentkezőt látok, akivel…..
Shrek Elek 2012.03.22 23:01:07
@penelope garcia:
Nekemis pont ez ugrott be. De aztán rájöttem, tévedek, minden valószínűség szerint.

Eddig két posztban mazsolázott a delikvens az eddigi negatív tapasztalatait mintegy bemutatva.
Az első a néni volt, aki mindent csinált csak nem masszírozott, a másik pedig ez akik még idejében meggondolták magukat és nem indultak el a masszőzzé válás göröngyös útján.
Lehet persze, hogy a posztíró igen nagy jót tett ezekkel az emberekkel, mert meghallván az első kuncsaft hívó szavát elmenekültek.

Én várom a harmadik posztot, a minden jó, ha jó a vége jelleggel valami kellemes jellegű élményről is szeretnék hallani...
J. Anna, az Engem ezért nem nyalhatsz ki és az Ügynökök kíméljenek! c. posztok szerzője újabb írással jelentkezett. Tisztelt (?) Kolleginák!Ha időm engedi ránézek a konkurencia Internet-hirdetéseire, na meg a sajátomat is kontrolálom, végtére is nem két fillért fizetek…..
Régi szolgáltatók még emlékeznek azokra az időkre, amikor karácsony környékén alig győzték a munkát, a céges bulikon pénzosztás volt és a közösségi zaba után pedig nagyon jól tudott esni egy masszázs. Ennek 5-6 éve vége. Megmaradt viszont az a hagyomány, hogy a nyári…..
Shrek Elek 2011.12.25 12:10:33
@kovi1970:
Természetesen nagyon is elképzelhető, hogy egy kiadósabb lelki segély után egyéb dolgok is megtörténnek, de gondolom a blogot olvasók számára ez a legkevésbé meglepő.
Maga a masszázzsal kombinált lelki segély viszont szintén kézenfekvő, de annál meglepőbb dolog volt számomra első olvasatra.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Shrek Elek 2011.12.30 23:18:50
@DocBulywood:
Természetesen én is így gondolom, de mégis új színfolt volt ez itt számomra. Nevezhetjük kellemes meglepetésnek...

BUÉK mindenkinek!
Közel két évig vártunk az itt következő arcpirító történet megszületésére, de az áldozat mindig csak halogatta a megírását. A nemrég jól bevált húzáshoz folyamodva kikérdeztük szegényt és mi írtuk meg a történetét. Negyvenes, jól karbantartott, guszta hölgyről van…..
Shrek Elek 2011.12.21 23:46:05
@portugéza: Ott a pont.
Azt nekem sem sikerült megérteni, hogy a masszőr külalakja miként lett megfontolás tárgya :-)

Persze a masszőr, gondolom én, ha kellően tapasztalt rá tud hangolódni a páciensre főleg akkor ha nem csak a hátfájását akarja kimasszírozni a vendégből.
Sejtésem szerint a fokozatosság elve azért jelentős részeredményekkel kecsegtetett volna, de ehhez a masszőr kollégának nem volt érzéke.
Shrek Elek 2011.12.22 15:03:51
@Kugeln - Rock me Amadeus:

Az ember már csak olyan, hogy megpróbálja elhelyezni a mások által mondottakat, még akkor is ha a közlés egy blogon keresztül történik.

A történetben volt azért egy két momentum, amit nem értettünk, ezt tettük szóvá.
Próbáltuk a hölgy motivációját kideríteni, mert erre is többféle magyarázat adódott. Eljátszottunk a mi lett volna ha... gondolattal is, mert úgy nézett ki a dolog, hogy nem csak a pofátlanság volt a masszőrrel szemben a kifogásolt dolog.
Némi vidámság Középkezdés 2011.12.13 23:38:00
Kábé egy másfél éve történt, a felismerés azóta sem hagy nyugodni. Kint jártam a németeknél, szokás szerint a dolgok általában rendben vannak arrafelé, de mégsem erről szeretnék írni. Ami most megragadott, az a hangulat, ami odakint és utána itthon fogadott. Régebben…..
A kuncsaftjaim 90 százaléka szinte teljesen normális ember. Jó,  legtöbbjük bepróbálkozik ujjazással meg egyebekkel, mint írtam múltkor, de kezelem őket. A férfiak ilyenkor nagyon tudnak ám kombinálni! Az egyik azon lovagolt, hogy ha ő egy világhírű focista lenne, akkor…..
Shrek Elek 2011.12.09 14:35:05
@Styxx:
Ady 1919 ben meghalt, de a 10-es évekre vastagon igazad van. :-)
Shrek Elek 2011.12.10 13:13:48
@woman_in_black:
"Bármennyire hihetetlen, a masszázs nagyon jó dolog. A masszázs szexuális levezetéssel már gondjaim vannak..."

Bizonyára tényleg az, mert a kolléganőim is és a feleségem is szereti ha masszírozom őket, persze a kolléganőknél szigorúan le van korlátozva a terület, ahol hajlandó vagyok masszírozni, sőt levezetés sincs. Az asszonynál van levezetés, de az gond nélkül megyen :-))))
Shrek Elek 2011.12.12 23:25:16
@woman_in_black: Értem én ezt, de sajnos amikor ilyen magas a labda, elcsábulok egy beszólásra :-) De már nagyon várom az új posztot, a világ egyik érdekes oldalát mutatja be ez a blog...
Az autópálya-matrica és a mobilparkolás mellett a kormány a szintén nagyon jövedelmező szextelefon-iparágat is államosítaná. „Nemcsak a bevételi oldal indokolja a döntést, hanem fogyasztóvédelmi megfontolások is” – ismertette a kormány érveit Szijjártó…..