Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krumplee Bogár

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X91 2011.12.14 21:20:00
Kezdek komolyan tartani attól, hogy azok az olvasók, akik nem nézik a ValóVilágot, csak a Hogyvoltot olvassák, kóros hazudozónak fognak tartani - amit elmebéli képességeimről gondolnak, azt általában megírják – higgyék el, én ennyi állatságot akkor sem tudnék kitalálni,…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hogyvolt VV5 - 1X86 és 1X87 2011.12.10 22:15:00
Fenyegetőztem én itt már sok mindennel, de rohadjak meg, holnap reggel becsöngetek a Villába és befekszek Péter mellé az ágyba, sőt, oda is kötözöm magam, nincs elég bajom, másnapos is vagyok, és akkor ilyenekkel rongálják az idegeimet! Ha véletlenül poszt közben eltűnne a t…..
Krumplee Bogár 2011.12.13 01:25:58
@jooasszony: Igen Péter és Attila az Olivér-Alekosz kettős módszereit másolja, pont azok a karakterek, a szociopata, akit az anyja sem szeretett, meg az RTL-es segítője.
Attila annyira erőlködik, hogy valamilyen legyen, közben csak égeti magát egy ország nyilvánossága előtt.
Nem baj, ha valaki buta, szociopata és megkeseredett, mint ő, csak akkor vonulna el egy kameramentes helyre és ne reklámozná a kisiklott személyiségét.

Az ilyen emberre mondják nálunk, hogy megszületni is kár volt neki, senki sem szereti, még az anyja sem. Szomorú, de Attila ilyen.
Krumplee Bogár 2011.12.13 01:39:31
@ő-szinte: Megnyugtatlak, Seriről és Veronikáról is lehetne előkaparni kompromittáló dolgokat, külföldi erotikus munka témában. Sajnos ők sem túl képzettek, nekik is csak a külföldön strihelős melóból jutott zsenge koruk ellenére.
Proszektúra Pancserek 2011.12.07 18:14:00
Nagyon felhígult a szakma. Egyre többen vállalkoznak súlyos bűncselekmények elkövetésére, egyre kevesebb  tudással. Azon még csak mosolyogtunk, amikor Stadler Leonardo da Vinci Utolsó vacsorájával követett el áfacsalást. De aztán sorra jöttek az ostobábbnál ostobább…..
Ugye nem? Hiszen a híres "balatoni" hekk fagyasztva érkezik valamilyen távoli tengerből, és az egyszerűség kedvéért csak a törzse utazik. Van azonban feje, még hozzá elég rusnya, ahhoz képest, amit gondolnánk róla. És van egy különleges halpiac, ahova az utóbbi hetekben…..
Nesze!szer Ciao Bianca! 2011.12.01 22:27:00
 Az olasz modell, Bianca Balti a lehető legtökéletesebb választás volt a Dolce & Gabbana 2011-es ékszerkollekciójához. Az elegancia és a stílus az olaszok vérében van, ami a kampány képein abszolút visszaköszön. A csipke, a cicás szemek, a barna bőr (és persze) az…..
A magyar élelmiszeripar további pozícióvesztés elé néz, részben a "hard diszkontok" további térnyerése miatt, hiszen ott igen alacsony a magyar termékek aránya.A magyar élelmiszeripar az EU-csatlakozás nagy vesztese - fogalmazott előadásában Raskó György,…..
Krumplee Bogár 2011.12.03 12:50:46
@Bambano: ha arra gondolsz, amikor egy alapítványnak álcázott szervezet próbálta lejáratni a magyar termelőket, akkor igazad van. Azt az ügyet egy rendes országban a titkosszolgálat kezelte volna, kiszorították volna az országból azokat az újságírókat, vagy elteszik láb alól rövid úton.

Ennek ellenére mondom, hogy a magyar termelő, aki magyar piacra termel, nem a minőségre hajt.
A libamáj egy prémium termék, azon nem is vitatkozom.
December elérkeztével nincs is jobb vasárnap esti program, mint betakarózni, megnézni egy jó filmet és közben egy finom teát kortyolgatni. Ennek örömére kerestük meg a Bambuszcsipesz blog szerzőjét, hogy meséljen Nekünk a teák világáról, mit érdemes kipróbálni, rendszeresen…..