Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netkreativ

4 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy webáruház általános és széles kínálattal jelent meg a piacon. Ez önmagában nem jelent semmi extrát, vannak ilyenek. Ráadásul ebben a webáruházban sok, viszonylag olcsó (1000,- Ft alatti) termék kapható. Olyan termékek, amikből jellemzően egy darab is elég. Ugyanakkor…..
Netkreativ 2011.02.25 06:33:05
Konrád, mivel már túl vagyok min. 50 webáruház elindításán a tapasztalatom a következő:

1.) Ha a termék árának 50%-ánál magasabb érték a szállítás akkor nem vásárolnak. Talán egyszer láttam olyat, hogy 2000 Ft értékű játékot rendeltek 1500 Ft-os kiszállítással.

2.) A nagyobb értékű termékeknél működik amikor az árba van beépítve a szállítás díja és ingyenesnek van feltüntetve. A beépítés átlagban értendő, tehát pl. 1 milliós forgalomnál 0 Ft lesz a logisztikai költségünk.

3.) Ha olcsó a termék és a szállítás vagy ingyenes a szállítás akkor hajlandóak várni akár 1-2 hetet is! Én pl. a porszívómra 2 hetet vártam anno, de nem azért mert ritkaság. Akinek 1-3 napon belül kell a termék az viszont kifizeti a szállítási díjat.

A BRAND építést próbálom az ügyfeleimnél elérni és a most futó online E-kereskedelmi szeminárium képzésemen is volt egy nap amikor a márkázásról, brand építésről volt szó. Fontos dolog! A webáruház lehet 1az1millióból, de lehet A WEBÁRUHÁZ is. A SEO és Adwords szuper mert forgalmat hoz, de ha rossz az értékesítési folyamat, használhatatlan a webáruház, nem vágykeltőek a termékek és a leírások akkor a nagy forgalom bejön és eltávozik... Ezért fontos a BRAND építés, hogy fejben maradjunk és felimerjenek bárhol. Az EMAIL marketinget se használják sokan, pedig ha eltudod kérni az email címeiket akkor tudsz küldeni promóciókat később.

Röviden elég nehéz egy mai ekereskedőnek mindezt átadni az elején, azt gondolják nem működnek...
2010-es év első bejegyzését egy kis elméleti számítással kezdeném. Teszem ezt azért, mert az egyik webáruház készítéssel foglalkozó cég weboldalán a minap felfedeztem azt, hogy áraikat 20%-kal növelik január 15-e után. Az árnövelés alapvetően nem probléma, szinte mindennek…..
Részt vettem életem első MarketingCommando rendezvényén, és ahogy kiderült az előadások elején nem voltam egyedül! Nagyon sokan voltak először ilyen rendezvényen, így kíváncsi lennék az ő véleményünkre is, kommentelni lehet természetesen. Összesen két előadáson voltam…..
Fantasztikus hétvégét zártunk! Szombaton egész nap izgalmas témákkal találkozhattunk a Marketingtorta rendezvényen.Én a keresőmarketingről beszéltem és megmutattam, hogyan tudod egyedivé tenni webáruházad. Milyen eszközök állnak rendelkezésedre és hogyan írj szakmai blogot.A…..
Netkreativ 2009.10.14 20:39:00
@Sztyopika: Sajnos én lemaradtam róla :-(
A mai naptól kezdve bojkottot hirdetek. Csatlakozz, és írd be a Bliccszámlálóba, hogy hány forintot spóroltál ma! Én máris beírom a tegnapi egy darab ki nem fizetett vonaljegy árát, a 300 Ft-ot. Loading...Nem vásárolok BKV-jegyet mindaddig, amíg az alábbi két feltétel nem…..
"Ő itt a kutyám, Rozi. Egy dolog vitathatatlan és megmásíthatatlan tény: a szeme sem áll jól. Mindig úgy alszik, hogy hanyatt dobja magát, az összes lába égnek áll! Nagy kertész ám, imád ásni, túrni, "segít" nekem virágot ültetni" - mesélte nekünk a…..
Onlinemarketing blog Domainek 2009.05.22 15:49:45
Az én házam az én váram, de vajon mennyire az én domainem az a név, ami hasonlít a nevemhez (vagy szolgáltatás, rand nevemhez)? A válasz erre jellemzően "attól függ". Elvileg a hazai domain szabályozás elég pontosan megmondja, mikor lehet valakitől elvitatni egy nevet,…..
Netkreativ 2009.05.24 17:11:59
Ma reggel érkezett... azért sztem ehhez hülyének figyelmetlennek kell lenni, hogy valaki ennek bedőljön...Kedves kliensünk A securitate okokbol kifolyolag zártuk le az ön kontját. Ez arra szolgál,hogy segitsék és védjék az ön kontját. Újra kell restaurálja az ön kontjának az…..
Netkreativ 2009.05.24 17:09:53
Azt gondolta a Homár, hogy az MSZP teljesen érdektelen offline háromnős élőhalott "EP-kampánya" ellensúlyozására az online kampány friss, üde és bevállalós lesz. Ehelyett eddig kaptunk egy cseszlovák Mátrix-gyalázást, így a film 10. évfordulójára, ami nevezhetne a…..
Előre bocsátom, hogy egy olyan szájtról lesz szó, melynek sem a felépítése sem a dizájnja, sem a felületei nem érdemelnének említést. Ami miatt mégis idekanyarintok pár sort, az az ötlet. Merthogy mégiscsak ez a legfontosabb egy startupnál.Kottkénál találtam rá a…..
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
Egészen érdekes dolgot találtam. Nem új dolog, csak nem igazán ismert: biciklire szerelhető elem és dinamó nélküli lámpák. Ha egy tekercsben vagy mellette változik a mágneses mező, akkor abban áram indukálódik. Ezt az egyszerű dolgot fejlesztette tovább a Reelight úgy, hogy a…..
comment:com Bolse vita 2009.05.23 16:30:00
Újabb régi tévésorozat került elő az MTV archívumából, és bár az Öregberény (1. rész, m2, 19:55) emlékeim szerint meglehetősen közepes és didaktikus darab, ennyi év távlatából érdekes kordokumentumnak tippelem a rendszerváltós vidékmesét külföldről hazatelpülő…..
 A flow, az ideális élmény pszichológiája egy gyakorlati példán, zenei koncerten keresztül. Mindennek az elméletét és a gyakorlatát kísérli meg bemutatni az alábbi előadó. 2009. április 17. péntek 18:30 - 19:30 Varga LiviusZenész,…..
Netkreativ 2009.05.24 16:57:34
Subba Asszonypilóta 2009.05.22 12:17:00
Sosem lehet tudni milyen belső démonokkal küzdött meg ez a női vezető abban az autóban. Öt percben sikerült megoldania, egy nagyjából két másodperces feladatot. A pedig, hogy a léhűtő túrista végig kamerázta a manővert egyáltalán nem segített.   ..
A Joomlapolis immár mindenki számára letölthetővé tette a régóta és nagyon várt Community Builder 1.2 legutóbbi RC kiadását.A hír: ittA fórum: ittA demo: ittA letöltés: itt (regisztráció szükséges)..