Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norewa

3 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bogyó naplója 2015 2015.01.18 16:09:10
Először is boldog új évet mindenkinek! Tudom, hogy már egy évezrede nem írtam. Köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmemet rá, hogy ide se ártana végre felkukkantanom, ha mást nem, legalább amiatt, hogy jelezzem, élünk. Szóval most kihasználom, hogy a férjem vitte ma a babát…..
Bogyó naplója Furcsaságok 2014.11.16 09:57:04
Néha őszintén rácsodálkozok arra, hogy hogyan van bekötve némelyik ember. Az elmúlt 1-2 hétben sikerült belefutni egy sor olyan szituációba, amikor csak néztem ki bután a fejemből, de értelmese hozzászólni nem voltam képes. Kezdődött az egész azzal, hogy mit sem sejtve vittem…..
Bogyó naplója Kismamaszótár 2014.11.18 21:50:59
Alig voltam terhes a lányommal, amikor először botlottam bele a kisgyerekes fórumokba. Akkor még csak kis dózisban volt részem szippantani a kisgyerekes anyák által használt szóhalmazból, ami akkor bőven elég is volt. Igazából most is elég lenne, de mit lehet tenni, ha egyszer ez az…..
Horánszky (régen Makarenkó) utca 23.Kitörve az Orczy- és Magdolna-negyedből, a múlt héten a Palotanegyedben jártam-keltem és gyűjtöttem képeket. Szóval a nagy és híres Palotanegyed- ben sincs ám minden rendben! Annyit gondolnék mondandónak, hogy egy időzített bomba az egész…..
Icipicivel több, mint 2 hét van hátra a kiírt napig. Tekintettel az állandó riogatásokra, hogy ez a gyerek bizony még 36. hét előtt világra fog jönni, meglehetősen nagy csalódást okoz, hogy Bogyónak bizony esze ágában sincs útra kelni. Egész eddig idegeskedtem, hogy ne legyen…..
Bogyó naplója 7 év 2014.09.01 06:43:38
7 év... Ha a jövőbe tekintek, ennyi év múlva ilyenkor valószínűleg már a konyhában fogok toporzékolni, reggelit készíteni, blúzt vasalni, családot ösztönözni, mert a kicsi lányom életében először iskolába megy. Aztán az is előfordulhat, hogy nem így lesz. Majd meglátjuk.…..
Bogyó naplója Visszaszámlálás 2014.08.29 12:24:46
Kedves Olvasóink! Ezúton örömmel jelentem be, hogy már a bűvös kilencesen belül vagyunk, azaz Bogyó heteken belül átlépi az élet kapuját (vagy átlökik rajta - majd kiderül), és egy banshee-t megszégyenítve ordít a világba (reményeim szerint magától). Örülök, hogy már nem…..
Tudjátok, várandósságom alatt sokszor próbáltak meggyőzni arról, hogy egy terhes nő nem tud hülye lenni, csak esetleg kicsit érzékenyebb állapotából adódóan. Hát én most bebizonyítom: lehet. Egészen konkrétan a mai napom történéseit szeretném most virtuális szóáradatba…..
Norewa 2014.07.06 22:57:15
@Awela: Jól van, megnyugodtam :D Gyümölcsleves rulez, falnám én is, de most kalóriaszámlálás van, D fogyni akar, én meg marhára együttműködöm, szolidaritásból vele fogyok. Eljár konditerembe is, meg minden, én meg sétálok, az ingyé van, meg nem mások szenvedését nézem a futópadról. Párolt zöldség van egy hete, csoki, gyorskaja nuku, összvissz egy-egy túró rudit engedélyeztünk magunknak tegnap délelőtt (találtunk egy boltot, ahol lehet kapni, 50 penny a kicsi, óriást nem tartanak, nem baj, örültünk, én majdnem sírtam). Hiányoztok! :(
Jó ideje halogatom a témát, nem szeretek igazán beszélni a helyi közlekedésről. Tudniillik és Budapesten élek, ahol nem terhesen is egy rémálom közlekedni, ilyenkor meg ugye még hisztisebb az ember, mint egyébként. Mondhatni szerencsés vagyok, legalábbis reggelente, mert a…..
Bogyó naplója Bogyó 2014.02.02 10:13:42
Amikor első sarjunk jelenléte a hasamban nyilvánvalóvá vált, elkezdtem beceneveken gondolkodni. Konkrét nevet még nem tudunk neki adni, mert a férjemmel éppen háborúban állunk ezen a téren. Ő orosz, ezért orosz nevekben gondolkodik. Ami nem is lenne baj, én is benne vagyok, hogy…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Norewa 2014.01.02 23:10:54
@Wind Callman tér: basznék én neked bottal a...
Holnap hasonló témában a csajoknak kedvezek...
SF.blog Sci-fi vs. fantasy 2012.01.14 10:00:00
Egészen eszement dolgot álmodtam, Kedves Olvasó! Egy olyan világba csöppentem, ahol sci-fi és fantasy keveredett, elfek rohangáltak lézerkarddal, hogy csak a legemlékezetesebbet említsem (de azért a sárkánnyal csatázó robot sem volt piskóta). Nem nagyon hasonlított erre a képre, de…..
Mindig is tudtuk mi, hogy van egy kis probléma ezekkel a Twilight-karakterekkel, például a vámpírról mi úgy tudtuk, hogy harap, öl, és a céljaiért bárkin átgázol (mint Anne Rice Lestatja vagy az Éhség Miriamja), nem pedig egy kis vidéki középiskolában őgyeleg és másnapos arcú…..
Norewa 2011.12.06 10:51:26
 A változatosság gyönyörködtet alapon (meg hogy a fantasy-rajongóknak is kedvezzek), gondoltam, összeállítok egy listát ezekből a kiváló művészekből. Anndr egy ukrán leányzó, művészeti iskolát végzett, érdemes körbenézni a galériájában. Sedeptra-t a minap…..