Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabbara

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog A velencei fal 2012.12.13 10:39:06
Más érzés így futni. Nem az időt nézem az órán, nem akarom megdönteni a tegnapi rekordomat és hetente PB-t rajzolni az égre, csak futok, mosolygok és élvezem az egészet. Nem fáradok, a világból is ki tudnék futni ezzel a pulzussal. Lassan futok?  A kör első felén pont úgy…..
Korábban, mindig az idegösszeomlásig idegesítettem magam azzal, hogy hétről-hétre hónapról-hónapra javítanom kell a legjobb félmaratoni időmön. Tavaly ilyenkor például belehajszoltam magam egy sérülésbe, mert nem tudtam elengedni azt az érzést, hogy az első kilométerek…..
Gabbara 2012.11.20 11:49:49
@/laki Gy.": köszönöm!
Ez csoda jól néz ki :) Azt jól látom, hogy ez nem egy hivatalos / nevezős verseny csak elmegy az ember és fut?
Gabbara 2012.11.21 16:18:50
@Lemúr Miki: köszi!
tényleg állati jól fest és külön tetszik, hogy picit "önszerveződő". Egyébként itt nem is kell regisztrálni csak vinni ételt/italt a frissítőpontokra?
Ahogy látom van egy tavaszi is, ez nekem jobbnak tűnik mert picit félnék most megfutni 28-at..
4-5 hónapja kezdtem el ugyanis újra futni egy jó 1,5-2 év kihagyás után és az elmúlt két hónapban gyorsan felugrottam a félmaratonra, ahol lehet most el kéne picit időznöm mielőtt tovább emelem a távot.
Futóblog Siófoki szezonzáró 2012.11.15 11:24:05
Sokaknak, köztük nekem is, a siófoki félmaraton az év utolsó megmérettetése. Pontot tehetünk a versenyszezonra, eltehetjük a sokat próbált rajtszámöveket a futós fiókba. Vannak akiknek a siófoki félmaraton az a verseny, ahol megpróbálnak még egy jó időt futni, és az igazat…..
Az RTL Klub nem ért mindenben egyet Várdy Zoltánnal, a Tv2 vezérigazgatójával. Ez persze nem meglepő, de most az is kiderül, hogy pontosan mi nem tetszett nekik az Indexen közölt Várdy-interjúban. A levelük változtatás nélkül hozzuk le, aki bele akarja magát ásni a témába,…..