Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stalkerkocka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túléltük az Oscaros szezont és bár mindent nem sikerült megnéznem, amit akartam volna (a "Beszélnünk kell Kevinről"-t még igyekszem pótolni), azért a legfontosabbakat igen. A Hugót majd kiveszem tékából ha megjelenik dvd-n.Jövő héten megnézzük aAztán 22.-én…..
stalkerkocka 2012.03.18 15:04:56
A slasher elválaszthatatlan az ünnepnapoktól, hiszen a műfajteremtő zsánerfilmek eleve jeles eseményekhez köthetőek: Black Christmas, Halloween, Péntek 13 és a Mother's Day. Most pedig elérkezett az ideje a Valentin-napnak is. Következzen három horror a giccs szerelem napjáról.…..
A következők inkább magamnak érdekesek, hogy majd nagypapaként visszanézhessem ezeket. 2010 végén átvettem más filmőrültektől azt a szokást, hogy naplót vezetek a filmezési statisztikáimról. Az én 2011 enyhén szólva szuperlatívuszokban gazdag, mert kétlem, hogy valaha…..
Az "Engedj be!" kapcsán ajánlották nekem a kommentárokban ezt a filmet, hogy feltétlenül nézzem meg, mert megrázó élmény lesz. Nos, nem kellett kétszer mondani, tegnap megnéztem. A film története nehezen magyarázható el, de azért megpróbálom. Egy rossz…..
Ez is azon filmek egyike, amely bár érdekelt, egyszerűen csak nem néztem meg valahogy. Itt mondjuk csak 2-3 év a késedelem, de ami késik, nem múlik. Elképesztően pozitív visszhangja volt ennek a svéd horrordrámának, a borítón az Indexet egyenesen így idézikA svéd Engedj be! a…..
Horror-Mirror Képek a Motel 3-ból 2011.12.07 21:02:00
Biza, itt van mindjárt a harmadik rész. Egy legénybúcsú miatt érkezik Las Vegasba néhány srác, majd belép a képbe két csaj, akik egy privát partyt ígérnek a csapatnak. Ők mennek boldogan, ám hamarosan lefagy az arcukról a mosoly, mikor a szadista elit klub rajtuk élik ki…..
Mivel már meggyújtottuk az első adventi gyertyát, hivatalosan is beköszöntött a karácsonyi szezon. Mi sem maradhatunk le, így örömmel jelentem, hogy idén is lesz karácsonyi horror rovat. Íme.   Jack Frost 2: The Revenge of the Mutant Killer Snowman (2000)   Rendezte: Michael…..