Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vectrástom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Megint asztalon a motor 2012.10.06 08:02:50
Már egész összeállt a tuning motor a Bogárban, erősnek is éreztem, mentem is vele néhány ezer kilométert, amikor az egyik olajcserénél az olajleeresztő mágnesén fura fém darabokat találtam. Három szeleptőkén már elindult a kopás Elég jól ismerem a motort belülről, ha…..
Belsőség Heti merítés 2012.10.07 13:36:33
Kicsit öreg, kicsit lomha, de szeretnivaló! Mindig is BMW fanatikus voltam, de mégse fordult meg a fejembe hogy BMW-t vegyek. Passatokat nézegettem, de miután 17-et néztem meg élőben, és mindegyik ótvargané volt, úgy döntöttem más típus felé nézek... valahogy a bömösnél…..
..és persze semmi buzulás! ..
vectrástom 2012.07.02 20:11:25
@apoofis: Értelme értelme az nincs,de legalább a bevásárlo szatyrokat rá lehet tenni amíg nem nyitja fel a csomitartót
Ugyan a péntek és a szombat kimaradt posztok szempontjából, ám álljon itt egy kisebb válogatás, kárpótlás-gyanánt is, valamint, hogy az ebéddel ne legyen sok probléma. :) Négy autó, négy ország, négy földrész, haladjunk nyugatról keletre, először Közép-Amerika következik,…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..