Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimikoko (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég kellemetlen helyzetbe került a Való világ ötödik szériájának nyertese, Knapp Attila, mert nyert egy lakást az RTL-től, csak éppen kurvára nem tud beleköltözni, mert az soha nem épült fel. Az építési vállalkozó, akiről pár kommentelőnk már régen megmondta, hogy nem a…..
Tessék, az RTL Klub tényleg feltolta a netre azokat az előadásokat, amiken Tarján Zsófia, Hernádi Judit lánya énekel, és ami nem volt elég a továbbjutáshoz. No comment.     ..
Halandó emberként gyakorlatilag lehetetlen asztalt foglalni a világ legjobb éttermeibe - vonható le a következtetés az eater.com összefoglalója alapján. A gasztroszájt legutóbb azokat az éttermeket szedte csokorba, melyekbe egy asztalfoglalás nehezebb ügy, mint egy vasárnap…..
mimikoko (törölt) 2012.02.01 03:45:32
@karnak: ott a pont.
Sajnos sokaknál kimerül a "hu én mindent ismerek, voltam ikeában vásárolni" fikázásban a bútor-lakberendezési ismeret.
Legutóbbi posztunkban egy felhívást közöltünk, melyben arra kértünk dubajozáson átesett nőket, hogy álljanak ki a blog olvasói elé, és meséljék el személyes tapasztalataikat. Ezen felbátorodva, Lilla elhatározta, hogy megosztja élete rövid történetét és egy érdekes írást…..
Mai fiatalok "Egy zágrábi általános iskola 14 éves, nyolcadikos diáklánya fogadásból egy hónap alatt száz férfival feküdt le." – nyilatkozta Gordana Buljan Flander pszichológus (egyben a zágrábi gyermekvédelmi klinika igazgatónője) a Zagrebancija portálnak.…..
mimikoko (törölt) 2011.12.04 09:30:47
@flippant:
Többek között édesanyád is, nem?
Kicsit már unalmas vagy a frusztrációtól csöpögő nőgyűlöleteddel.