Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoonbi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Ezennel lezártuk a Harmadik Nyereményjátékunk Anime Videó Kritika versenyét! Ami tegnap jött, azt még elfogadtuk, de többet már nem fogadunk el. Bujdosi Attila videója is csak azért ma került fel, mert késő este érkezett. No de akkor lássuk, kik azok, akik a második…..
Szentgyörgyi Zsuzsa villamosmérnök "Harc a sarkokért” című cikkében (augusztus 14, Metrolpol, Vélemény rovat) az éghajlatváltozásról írt, elég különös dolgokat. Véleménye szerint „nem kell rögtön megrettenni, mert egyáltalán nem új ez a jelenség”, majd azt fejtegeti,…..
zoonbi 2012.08.23 18:16:33
@kronstadt: Imádom, mikor az emberek képtelenek saját maguk gondolkodni, és egy videó befolyásolja őket :) Ez főleg akkor látható, mikor a videót utána linkelik is. Van benne igazság, de az ilyen összeesküvős/cáfolós videókban rengeteg túlzás van. Ahogyan az összes Discoverys és hasonló videóban.

És mi bizonyítja azt, hogy ők igazadat mondanak? Mennyivel valóságosabb, mint amit mások állítanak? Vagy csak azért hiszed hitelesebbnek, mert neked jobban fekszik? :)

Ez tetszett a legjobban:"az ún. megújuló izébizék jóval nagyobb kárt tesznek ebben"

Látszik, hogy oda sem figyeltél az egészre, mert "izébizékről" beszélsz. Nem tudod konkrétan, hogy mire mondod azt, hogy kárt tesz benne, de azt állítod, csak mert megnéztél egy videót és erre a következtetésre jutottál. Nem azt mondom, hogy nincsen igazság a videóban, de sok a túlzás.