Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oxox

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapanyél Júliusi fűgondozás 2012.07.19 08:30:00
A nagy hőség a legtöbb pázsitot valószínűleg megviselte. Alapvető probléma a mélyre vágott fű, ugyanis a kánikulában 5-10 cm közötti magasságban kell tartani a gyepet, hogy elkerülhessük a nap perzselő hatásának káros következményeit. A gombabetegségek is ilyenkor támadnak…..
Ma zavartalan volt a napsütés. Szél sem fújt, vagy csak alig, a tenger is nyugodt volt. Nem tudom hány fok volt, de csak a tenger közvetlen közelében (vagy inkább benne) lehetett kibírni. Nem is tettünk mást, kifeküdtünk a pálmák alá, és néztük a két Havanna lakótelep…..
oxox 2011.12.14 17:05:52
@bnorbee83: Bangkora ket napot kell szanni...se tobbet, se kevesebbet...Elsore, mert ha tobbszor megy az ember, akkor van meg program...pl a regi fovaros eszakon (es arra Zsolti nem tert ki, nem is tudom, hogy voltak-e, de az ejszakai elet is KOTELEZO program...en az asszonal voltam, tehat nem a masnaposok 2.-re kell gondolni, de az egyik legnagyobb elmeny volt BKK-bol (lattam egy-ket csodat a "szorakozo helyeken", es minden feher ferfi Brad Pittnek erzi magat az utcan este :P ...) Visszauton mar nem egy nagy elmeny...az ember legszivesebben mar a repulon ulne...)
Kedves Olvasóink! :)))Meglehetősen elfoglaltak voltunk, ezért nem született bejegyzés tegnap. Ma is nagyon fárasztó napon vagyunk túl, de azért nem hagyunk Benneteket olvasnivaló nélkül még egy napot. Ez most viszont szép hosszú lesz!A tegnapi programunk az elefántokhoz…..
Sétálgatunk Andival az üzletsoron valamelyik nap. Kikerültünk egy "kissé" viseltes pólóban, koszos baseballsapkában csoszogó emberkét, mire az megszólal:- Éljenek a magyarok!Már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy hátha összefutunk itt is egy adag magyarral (hiszen Mi…..
oxox 2011.12.12 12:11:59
@Zsolt78: Mar megkaptad video formajaban a kikepzest, hogy kell egy lakatlan szigeten eleldegelni...ha az exkolleganak ment, akkor neked is mennie kell (sot elonyben vagy mert Wilson-nal komolyabb tarsad van.....akit meg is lehet enni :) )
Egy laza koktélozás a tengerparton... Pink Lady  White Russian (legalábbis ők úgy gondolták, de nem az volt)  Egy banánhajó közben  És a Samui Dream... meglehetősen ütős volt!  Hamar közeledett is az…..
Bár a szerencsének néha fanyar a mosolya, azért csak ránk mosolygott, kb. egy órája.Jöttek vagy tizen az emeletünkre, mind thai nemzetiségű jóemberek, részegen randalírozni. Rájuk szóltam, hogy kussoljanak. Aztán benyitottak a szobába (nem is értem, hogy hogyan nyílhat…..
oxox 2011.12.09 10:24:32
A buszpályaudvaron A buszon  Kaját is kaptunk  A kompon  Az első resort gyönyörű kertje... bár a fénykép semmit sem ad vissza belőle.  És a végleges szállásunk. Végre egy kis lazítás... szeretném felhívni a figyelmet a partra,…..
Sziasztok! Nincs sok időnk, úgyhogy kép az most megint nuku, mert kapkodás van (tudjátok, ma este indul a busz Ko Samuira, magyar idő szerint du. 13:00-kor). Viszont egy kis időnk van arra, hogy beszámoljunk mai programunkról. A tegnapi palota- és állatkertlátogatásunk után (mely…..
A csirkés kajálda: Tengeri herkentyűk: polip-láb fent, a fehér az tintahal, és végül garnéla. Volt benne egy 10 Ft-os nagyságú egész polip is, Andi nyelvén pont elfért...Az enyém ezúttal disznó volt:A ma esti kajálásunk helyszíne (érdemes megnézni, mi lóg a…..
oxox 2011.12.06 12:34:40
@Zsolt78: :) :) . Silom road-on voltatok mar este? ha meg nem akkor egy-ket ora mulva nezzetek ki...akkor indul be az igazi elet (es televan ocso..csecsebecsessel) jah es menjetek el egy PIN-PONG showra (de valami igenyesebb helyre)...engem az asszon vitt el...mond meg az Andinak, hogy olyat lattok ott ahol mashol nem ezen a sarbolygon!!! :o <->