Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orbánc_takarodj

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fejezet a Fidesz közpénzen folytatott kampányából Ezúttal az egyházakat is bedobták abba a közérdekűnek álcázott kampányfogásba, amelyet a Józsefváros Közbiztonságáért Közalapítvány nevű önkormányzati cégbe bújtatva valósítanak meg. Mint emlékezhetnek rá,…..
Egészen elképesztő visszásságról tudósít az Index: az afganisztáni magyar katonai kontingens tagjai nem szavazhatnak az országgyűlési választáson. Választójogú magyar polgárok, akik nyilvánvalóan "hivatalos" ügyben járnak el, van magyarországi lakcímük - amelyről nem is…..
orbánc_takarodj 2014.03.24 11:27:54
Amellett, hogy hónapok óta járom a vecsési választókörzetet, tájékozódom a helyi problémák felől, ismertetem a rájuk adott válaszaimat és megoldásaimat, fórumokat tartok, aktivistákkal és más helyi lakosokkal találkozom, sajtótájékoztatókat tartok a települések lakóit…..
orbánc_takarodj 2014.02.26 08:24:11
Milyen igaz....

ocsavaros.blogspot.hu/

A Fidesz képviselő-jelöltjének már nincs is szükségük a saját életközösségük választóira és a saját helybéliségükre, mert az pont az ismertség okán nem, hogy előnyt, sokkalta inkább hátrányt jelentene. Ebből a megfontolásból találhatták ki, hogy a párpolitikusokat - kihasználva a párt egységében alkotott népszerűségét - inkább olyan más helyeken indítják, ahol még szinte ismeretlenül, de a párt színeit fel- és kihasználva, mondhatni "tiszta lappal" indulhatnak. Ez az a bizonyos "helycserés támadás" amiről már párszót virtuális formában beszámoltunk.
orbánc_takarodj 2014.02.26 10:04:17
@Trackers: Erre van bizonyítékod?

A töllünk lopott pénzből épült foci-buzi
főnököd stadionjaira van bizonyíték.
Menj le Felcsútra és nézd meg.
Stummer János, a Jobbik erzsébetvárosi, csikágói jelöltje kimaxolta a soft powert, a Jobbik barátságos imázsépítését. A radikális jobboldali párt hetedik kerületi képviselőjelöltje nem mással, mint egy macskával pózol a szórólapján. Már látjuk, ahogy az erzsébetvárosi…..
orbánc_takarodj 2014.02.14 17:44:04
Egy 16 éves fiúra ráhívta a kórház a rendőrséget, miután drogfogyasztás miatt rosszul lett. Levélben kérjük az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy utasítsa a kórházakat: ne értesítsék a rendőrséget a betegek kábítószer-fogyasztásáról, ez ugyanis jogsértő és káros gyakorlat. ..
orbánc_takarodj 2014.02.14 08:57:08
@Szúnyog:

Remélem a kölködre is rá fogják hívni a zsarúkat.
Sőt!
A kölködhőz ne is merjenek hívni orvost.
Agyament barom. Gondolkozz!
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
1. Reinhard Heydrich SS-Oberngruppenführer 1941-ben hozta létre az Einsatzgruppékat, a megszállt Szovjetunióban a Harmadik Birodalom ellenségeinek likvidálására életre hívott bevetési csoportokat. 2. Az SS-vezetés négy bevetési csoportot állított fel, melyeknek 500-1000 főből…..
orbánc_takarodj 2014.02.07 08:49:22
@Anyut ne keverjük bele:

Idióta náci vagy!
FUTUR A RABUL EJTETT FIDESZ 2014.02.06 15:47:52
Tud valaki jobb okot az ország elhagyására annál, mint hogy ezek a elkezdenek atomerőművekkel baszakodni? Orbán köre végérvényesen rabul ejtette a Fideszt, ami még jól is elsülhetett volna, ha Viktor úgy dönt, nem hagyja magát, és egy megújult, működő Magyarországot épít,…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hír TV belenyúlt abba a tudósításba, amely alapja lett annak a Mesterházy elleni lejárató kampánynak, amelybe teljes erővel beleállt a teljes kormánypárti média a pártlapoktól a már csak nevében közszolgálati tévéig: A Lapzártát vezető Szabó…..
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
orbánc_takarodj 2014.01.31 09:01:24
@Lacdelo:

Nem hogy kevés lenne a fidesznyikeknek a cella, de
még a villanyoszlopok sincsenek elegen.
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
orbánc_takarodj 2014.01.29 09:50:35
@torró:

Tudjuk ti fidesznyikek másféle anyagból vagytok gyúrva!

Mi nem fogdossuk-gyurkáljuk azt, hanem tavasszal bedolgozzuk a földbe.
Jobb lesz tőlle a termés.
orbánc_takarodj 2014.01.29 15:14:58
@torró:

Itt vannak a toleráns fidesznyikek!
"Ki Viktort megbántja, nagy kést a hasába"

Na, lehet elhatárolódni!
Gyorsan bejárta a világhálót az a néhány kép, amelyeken Lázár János pózol, illetve mulat néhány arisztokrata, újgazdag, illetve csaknem ezer lelőtt fácán társaságában. Az esemény egy vadászat volt, a képeket a Facebookra kiposztoló egyik résztvevő szerint Lázár János…..
Mindent megtesz azért ez a rablóbanda, ne szakadjon meg a folyamatos harc a nem létező ellenséggel szemben. A rezsicsökkentési meséjük erre kiváló alkalmat szolgáltat, de azt az istennek nem akarják elárulni, végül mennyibe is kerül a világpiacon jelenleg az energiahordozók ára.…..
orbánc_takarodj 2014.01.04 19:09:40
@jaegtoer:

Nem akadt el a tűje csak lejárt
a munkaideje a MEH-ben.
Azért az nonszensz, hogy az év első rendelésén máris az év első bunkóságával kellett szembesülnöm. Talán egy vaskos borítékkal kellett volna kezdenem, akkor más bánásban részesülök? Tisztelt Praxis!   Az év első rendelése a háziorvosomnál emlékezetesre sikerült,…..
orbánc_takarodj 2014.01.04 15:18:38
@kedves okos honfitársaim:

Mi van fidesz-droid?
Jutalmat ígértek a minisztériumban?
Üdv! Négy rövid történetet mondok.   történet Kávéautomata üzemeltető cég felvételt hirdet technikusnak. Csináltam én már ilyet korábban, jelentkezek, behívnak. Ott ül egy koma, a szokásos tánclépések után ilyet szól nekem: "én most mindenkit ki fogok rugni, mert…..
Posztsorozatunk előző két részét itt és itt találják. JÚLIUS A Showtime bemutatta a Ray Donovant, szerettük, a magyar nézők júniusban meg a TV2-t szerették, azt viszont már korántsem, hogy VV Éva lejáratta az országot. Negyedik évadot kapott a Falling Skies, nem kell a…..
Egy hete vezeti Obersovszky Péter a közmédia legfontosabb közéleti-politikai műsorát, Az Estét, és bár már a hír is felborzolta a kedélyeket, az, ami azóta folyik ki a képernyőből, minden károgó varjú legszebb álmát  überelni tudta. Eleve látszott már, hogy a Schmitt…..
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
orbánc_takarodj 2013.12.26 11:41:18
Polgárda Stadionokat, de kinek? :( 2013.12.22 17:12:21
Balliberális körökben örök kérdés, hogy kiknek építi vajon a stadionokat ez a szemét kormány. Nos, szeretnénk válasz gyanánt egy kis csokrot átnyújtani ennek az egyáltalán beszűkült, tájékozott, sokat látott, tapasztalt és rendkívül okos rétegnek. Durván egyharmad…..
orbánc_takarodj 2013.12.22 22:33:02
hacsaknem Ki a (nem) magyar? 2013.06.30 11:18:46
Olvasom, hogy Sorbán Attila Örs, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnöke "Turista vagyok, nem magyar" feliratú pólót ajándékozott Bajnai Gordonnak Kolozsváron. A volt magyar miniszterelnök értelmiségiekkel, vállalkozókkal, a romániai magyarok parlamenti képviseletét…..
orbánc_takarodj 2013.06.30 21:54:24
Ma együtt jelent meg a Gyorskocsi utcában mintegy 40 fiatal, hogy vallomást tegyen a FIDESZ székház elfoglalása ügyében. Mint ismeretes, három „székházfoglalót” idézés nélkül már korábban bevittek a rendőrök, közülük kettőt rabosítottak. A FIDESZ csoportosan…..
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
orbánc_takarodj 2013.04.03 22:48:24
orbánc_takarodj 2013.04.03 22:47:42