Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biedermann

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta Schmitt Pál elkullogott a hivatalból, amelynek soha még a közelébe sem lett volna szabad engedni, azon töprengek: vajon érdekeljen-e, hogy ki lesz az utódja? Ha reflexből válaszolnék, azt mondanám, piszokul nem. Ha szenvtelenül gondolom végig, nem mondhatok mást, mint hogy…..
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
biedermann 2012.03.11 17:18:58
@Megfigyelo: A tartalommal együtt a forma is rossz.helyesen siegte.Mert,hogy szerencsére múltidő.
Egyébként a téren ott volt az elmúlt 50 év szennye,a szellemi és de facto bűnözői társaság.Még virulens ez a banda!
  A kommunizmus áldozatainak emléknapja és a Terror Háza fennállásának tizedik évfordulója alkalmából.Sztriptíz Ami először hullt le rólam:a levéltár kutatóterme.Hunyt szemem recehártyája:színes ablakára emlékszel-e? Majd az iskolát vetettem lefájva, és…..
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
biedermann 2011.12.31 15:36:59
@puffatag: Csunya fiu miért lettél a másé?
Mandiner blog Jurassic Park 2011.12.13 12:01:00
  Csapásokat adunk, csapásokat kapunk. Nemrég, a mindig mértéktartó Hont András után maga Vásárhelyi Mária cincálgatta a Mandiner egyik írását, amelyben nagyra becsült Kínai-Tróger párosunk gonzóskodott gonzókkal meg József Attilával. Kálmán, a szemtelenje! Mi több,…..
biedermann 2011.12.13 17:59:04
@Kandeláber: Igen,fontos a pszichológiai státusz,de a családi kötelék is.
Tudjuk,hogy honnan jött,tudjuk,hogy a Papa javíthatatlan köpönyeg forgató Rákosi bérencből lett majdnem mártír Nagy Imre környékén,de persze 3 évvel megúszta-a többieket hosszabb börtönnel sújtották.vagy felakasztották.Átváltozó művész volt,így lett belőle annyi minden után reformkommunista.
Micsoda gyerekszobába érkezett Mária!
Ezt is megértük: a jelenlegi Fidesz és a KDNP lépten-nyomon felbukkanó úri nosztalgiájáról már írtunk mi is, de azt mi se gondoltuk volna, hogy 2011-ben valakinek a Parlamentben jut eszébe siratni a nemességet. Dr. Varga István képviselő úrnak eszébe jutott: a hétfői, az…..
A félig-meddig elpusztult Várkert-rakpart házaiban nemcsak politikusok, gyárosok és építészek éltek, hanem a Szovjetunió megdöntésére szerveződő emigráns orosz főtisztek is. A Várnegyed felújításával talán erről az UNESCO-által védett utcáról sem fognak elfeledkezni. A…..