Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spasic

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, tudjuk, a gúnyolódás, a pártoskodás kicsinyes dolog, az igazán nagyok felülemelkednek az ilyesmin. Azt is tudjuk, hogy a két rivális ökoszisztéma alapfilozófiájában már annyira távol kezd járni egymástól, hogy egyszerűen nem is érdemes őket összehasonlítani, és…..
UA-45335600-1..
Ugyanis a GoSquared adatai szerint az első nap többen töltötték le a frissítést, mint az újonani veteránt a Mountin Lion-t.Az első 24 órában már a 10%-a a Machintos  tulajoknak frissített, míg ML-re csak 3% frissített. A GoSquared adatait ugyan csak megszerző Macrumors szerint a…..
Nemrégiben az Apple megtartotta az iPad Eventjét ahol bemutatta a következő szoftvereket és eszközöket:   Mavericks Az Apple kiadta az OS X immáron tizedik generációját több, mint kétszáz újdonsággal. Nekem legjobban a 'taggelés" tetszik. A főbb újdonságokat itt tekinthetitek…..
AppleOne Milyen gépet vegyek? 2013.10.23 21:05:32
Milyen gépet vegyek?Első cikkünkben erről szeretnénk beszélni. 1.Kérdés, szoktad hozdozni a géped?  Nem: iMac, MacPro, Mac Mini. Igen: MacBook Air, MacBook Pro. /Nem/ Mire használnád? Otthoniböngészgetés: iMac Mac Mini. Promunka: iMac MacPro /Nem/OB/ Szeretsz…..