Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeg

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A múltkori cikknél már szerepeltek a rohamlövészek, de akkor a HVG fotósa kísérte el őket, egy rövid egy napos gyakorlat, „air assault”, során. Az ott készült képek mellett kiderült, hogy a hír tv stábja a tanfolyamot az elejétől a végéig megörökítette,…..
freeg 2011.12.29 21:30:50
@Unio: A 90 % joval magasabb mint a Ranger ott 50% a teljes lemorzsolódás és kb 33 % aki elsőre keresztülmegy rajta. A testalkat igazaból lényegtelen a ha saját magadhoz képest erős vagy (pl. függeszkedve mászól kötélre, 6-10 húzodzkodás per sorozat) sinen vagy és képes vagy megcsinálni.
A sapkámról meg annyit hogy akinek nem tetszik az jöjjön és vegye le :-) Azt mondjuk nem is értem hogy a polár pulcsim miért nem zavar senkit.
A következő rohamlövészt másjusra tervezzük (a pénzhiány még beleszolhat) de akit érdekel és a testület (bármely) tagja az megtalál.
 Valószínűleg már mindenki látta a HVG fotósa által készített képeket és cikket, ami főleg a rohamlövészekről szól. Aki esetleg nem látta volna, az itt elolvashatja a cikket és itt megtekintheti a képeket.A képek jó minőségűek, bár ez a HVG-nél teljesen alap dolognak…..