Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csapdigarlik

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szajlai Csaba gazdasági újságíró, ECHO TV műsorvezetője, a Magyar Hírlap főmunkatársa. Korábban a Magyar Nemzet rovatvezetője volt, a belpolitikai, valamint a gazdasági rovatot vezette. Nyilvánvalóan akkora reakciós lehet, mint a szegény Dr. Tulassay rekor, aki a Professzorok…..
Fotó: hvg.hu Hétfőn a parlament elfogadta a kiemelt beruházásokról szóló törvény módosítóit, amelynek segítségével egyszersmind módosították a közbeszerzési törvényt js. Kedden a parlament tárgyalta, az örökségvédelmi törvény módosítását, és a földmérési és…..
Schmitt Páltól csütörtökön elvették doktori címét. A köztársasági elnöknek pénteken több nyilvános szereplése is lett volna, de mindet lemondták. Ma mindenki azt szeretné tudni, mi lesz Schmitt Pál döntése. Az utca emberét kérdeztük, a köztársasági elnök mondjon le,…..
Előre mondjuk, mi ilyen szempontból liberálisak vagyunk, tök menőségnek tartjuk, hogy a parlamentben bárki megélheti a hitét, ennek semmi köze az egyház és az állam szétválasztásához. De. Azért mi még emlékszünk, hogy az Indexet nem odaillő magatartásért csukták ki a…..
Sikerült megszereznünk a dr. Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori disszertációjával kapcsolatos plágiumvádat kivizsgáló bizottság zárójelentését még annak hivatalos nyilvánosságra hozatala előtt.  Lyelentés a gumipali bepalizás ügyében Mindenekelőtt engedjék meg…..
csapdigarlik 2012.03.24 22:30:55
Szerintem meg kell nézni és beszélni kell róla.Majd húsz éve dolgozom és foglalkozom cigányokkal. Évek óta gondolkozom rajta, hogy meg kéne írni azt amit erről tudok, de sosem volt elég erőm hozzá, mert mindig amikor nekigyürkőztem eszembe jutott, hogy micsoda barmokkal kéne…..
Négy évvel ezelőtt, 2008. március 9-én volt a szociális népszavazás.Három kérdésben döntött a szavazáson megjelent 4 millió választópolgár: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január…..
csapdigarlik 2012.03.09 20:00:12
Subba Magyar lábra 2012.03.06 12:18:24
thx S..
csapdigarlik 2012.03.06 17:45:51
@Leadfoot: Nagy magyaros óvszer sose lesz, mert ha óvszert használsz, sose lesz nagy magyarország!
Úgy tűnik, a Fehér Ház a Karácsonyfát, “Ünnepi Fá”-nak nevezte, ebben az évben első alkalommal, amely tény arra késztette a CBS műsorvezetőjét, Ben Steint, hogy az alábbiakat írja meg – melyeket szeretnék megosztani veletek. Úgy gondolom, ezek a gondolatok…..
A napokban osztott ki egy rakás díjat az ír fociszövetség. A most éppen sérült Richard Dunne (Aston Villa) lett az év játékosa, Darren O'Dea (Celtic, kölcsönben Leeds United) az év ifjúsági játékosa, Robbie Brady (Manchester United, kölcsönben Hull City) az év U21-ese és így…..
csapdigarlik 2012.02.28 19:26:29
@O'Murchadha: és pont úgy vetítetek, mint a magyarok!
Hetek óta terjednek azok a pletykák, miszerint a The Moog zenekar elhagyja az országot és hosszabb időre Amerikába költözik. A pletykák most már tények, előtte viszont még kiadják harmadik lemezüket, a tavaly télen Seattle-ben, Ken Scott producer segítségével…..
csapdigarlik 2012.02.24 21:51:13
A Google nyáron életre hívott közösségi szolgáltatásának használata a legújabb adatok szerint csökken. Piaci részesedése a közösségi megosztásokban a Facebook egy ezrelékét sem éri el. Nézzük, hogy kik is használják?!Nagyításért kattints képre!..
csapdigarlik 2011.12.06 10:05:55
@odamondó: @Hány Éves: Nem azzal van a baj, hogy összekötik a fiókokat, az egyértelműen egy ésszerű és hasznos dolof. A gond azzal van, hogy nincs más lehetőség, azaz ráerőltetik azokra a felhasználókra is, akik - mint pédául én - nem akarják.
1. Nehezen vitatható, hogy helyes döntés volt a mostani kormány részéről az államadósság csökkentésére irányuló politikai szándékot - valamilyen formában - alkotmányos szinten megfogalmazni. 2. Vitatható, hogy helyes döntés volt-e a mostani kormány részéről az…..
A CIB Bank reagált az előző félreutalt pénzes posztra. Természetesen azonnal megkapta volna tőlük is a pénzt, ha ezt jelzi feléjük. Kárpótlásul szeretnék kompenzálni az ügyintézésre fordított időt/pénzt: Tisztelt Blogíró, tisztelt Szerkesztő! Kivizsgáltuk az Ön által…..