Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miragebee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Minél több női blogot olvasok, annál inkább hiszek Istenben, mert valakinek azért csak hálával tartozom, hogy nem nőnek születtem. A női blogokat olvasva olyan állandó és visszatérő problémával találkozik az ember, mint egy darab normális fotó elkészítése, vagy éppen…..
miragebee 2011.11.30 18:45:41
Már egy ideje olvasom a blogot, de most jött el az, hogy hozzászóljak...Nagyon érdekesen látják sokan magát ezt a blogolás dolgot, a sok önsajnálkozás és minden momentum magukra vétele helyett el kellene gondolkodni ennek a bejegyzésnek a lényegéről, ami nem más, minthogy úgy írjanak emberek blogot a nagyvilágba, hogy ez egy rohadt nagy felelősség. Gondoljatok bele, akik mondjuk azon blogok egyike alapján indul el egy diéta útján amit mondjuk olyan ír, akit itt Tomi nem kicsit lehúzott? Totál rossz irányba fog haladni és a sikertelenség miatt tuti fel fogja adni. Ezeknek a bejegyzéseknek az iránymutatás lenne a lényeg a diéta és mozgásról való amatőr blogosoknak,mit ne csesszenek el. Ehelyett mindenki mást okol, mindenki mentegetőzik, de ki az aki végre magába is néz? Mert nem dicsérgetnek nyakra-főre mindenkit? A munkahelyen hátba veregetnek, hogy mekkora fasza vagy? Nem, mert az természetes, hogy jól kell csinálni amit csinálsz, és ha valamit szarul csinálsz ott is seggbe rúgják az embert. Ennek az egésznek itt az lenne a lényege, hogy változtasson az ember vagy inkább ne pocsékolja a karaktereket. Túl sok az önámítás, sokan várnak mástól megoldást nem maguktól, mert így talán könnyebb is valakit okolni. Én személy szerint egyébként teljesen okénak tartom Tomi stílusát, még ha néha kicsit nyers is, de nagyon igaz amiket ír. Ja és még annyit, hogy az egyetlen fiú blogosról szóló írásának sem az volt a lényege, hogy őt ajnározza, hanem, hogy megmutassa, hogy ez az ami kell a cél eléréséhez akarat és kitartás, nem a sok lamentálás.
miragebee 2011.11.30 19:55:41
@Scala: A munkahelyi dolgokra reagálva, nálunk eleve sok a hozzátartozó rokona jön dolgozni az adott céghez, sőt előnyt is élveznek a felvételnél, de persze ott is van különbség, hogy vezető csemetéje, vagy csak egy kis ugribugri beosztott rokona.

Ja és tök durva, hogy az én apum is hasonló stílusban nyomta gyerekkoromtól kezdve nekem, ahogy itt Tomi ír, nem hiába az egész család sportol és verem a fejem a falba, hogy huszon x évesen kezdek el mozogni és mindezt korábban nem kezdtem el.

Még egy kis apró szösszenet: sokan panaszkodnak, hogy sok a munka, meg a suli, nincs erre meg arra idő, az én apum 17 éves kora óta mozog 50 elmúlt nincs kocsink a családban, télen-nyáron kerékpárral mozog mindenfelé, heti 5-6 nap fut télen is a mínuszokban és emellett még edz is, sőt anyum is aki meg lassan 50 éves. Az ő gyerekkorukban még nem volt edzőterem és mindenféle otthon készített súlyokkal edzettek, nem volt fehérjepor csak a jó öreg tojás meg a pipihusi és apum így is kigyúrta magát :-) Tehát a mai világban, ahol van gym ami 5kor nyit és este 10ig van nyitva, meg segítség nagy mennyiségű fehérje bevitelre tápkiegek formájában, mi az akadálya annak, hogy az emberek nekikezdjenek??? Nincs lóvé, oké Tomi kifejtette már kb. meddig elég 1 kg csirkemell, edzőterem helyett is láthattunk a felrakott videókban alternatívákat az edzésekre. Jah és a futás, én próbáltam már az ugrubugris otthoni és termes aerobic szinten minden formáját, voltam spinningen is ami faszán leizzaszt és kb ennyi, majd elkezdtem idén futni erdőben, soha előtte az évi kötelező fizikai rákészülésen kívül nem futottam, de elkezdtem. Csonthártya gyulladásom volt a sípcsontomban, rápihentem utána is előjött, na gondoltam szarok rá, megterhelem vagy megszokja vagy megszokja, s lám most már fájdalom szinte alig van, helyette az öröm, hogy ezt is elértem, ja és mástól így még nem formálódott az egész testem mit ettől a mozgástól. Szóval ennyi....