Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manzanita

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos sok fiatalnak megfordult már a fejében, hogy vajon mit művelnének a nagyszülei, ha mondjuk elvinnék őket egy Skrillex-buliba (vagy tetszőlegesen akármilyen fiatalos zenei koncertre). A Fine Bros Productions most ezt megtette helyettünk és idős embereket ültetett a képernyő…..
Manzanita 2012.07.18 11:05:03
@rockjano: Mennyivel nyitottabbak mint sok hazai. :)
Mit tudtok arról, hogy a bazilika népszerű köztéri lépcsőjét elkerítik? Tegnap este arra jártam és épül ki a kerítés, nem tudom mik a tervek, hogy tényleg el akarják zárni estére a söröző fiatalok elől, vagy csak "dísz" lesz. – dobta föl a hírt a Heti Betonos Smiló…..
Manzanita 2012.06.25 09:54:43
@cseresznye: ámen! :)
Költségkímélő okok miatt a népszerű sorozat a hajdúsági fővárosba költözik a… rendes fővárosból. Sikerült megszereznünk néhány információt a bekövetkezett változásokról. Berényi András és a cége megkapja a kettes villamos építése tendert, és boldogan élnek, míg…..
Manzanita 2012.06.15 09:44:00
@the_daver: nem tudom, hogy ér-e ilyet írni, mert ez nem fikázás vagy helyesírási dádá lesz, de mi sírva nevettünk ezeken a "híreken". Szerintem így tovább! :) Üdv, egy ex-IEAS ex-debreceni
Manzanita 2012.06.15 14:36:12
@Fenimore: üdv a klubban! :))
A múlt héten írtunk róla, hogy nagyjából három év hallgatás után idén végre új, szóló anyaggal jelentkezik John Frusciante, a Red Hot Chili Peppers egykori gitárosa, mostanra azonban kiderült, hogy nem csak az ötszámos júliusi EP-t lehet várni az idei évben tőle, hanem…..
B-oldal Cover Me, Please 2012.05.23 07:55:00
Azure nevű vendégszerzőnk eljuttatta kisdoktoriját az RHCP-t feldolgozó Youtube huszárok témájában:Ezt dolgozd fel, öreg!Aki megjárta már a YouTube legmélyebb bugyrait is, az jól ismeri ezt a műfajt. Igaz, néha nem is kell olyan mélyre ásni, és egy lelkünknek kedves zenemű…..
Manzanita 2012.05.23 14:36:22
A Red Hot Chili Peppers eddig két kislemezt jelentetett meg az I'm With You albumához kapcsolódóan. Ezek közül a The Adventures Of Rain Dance Maggie egy háztetőn zenélős klipet kapott, a Monarchy of Roses pedig inkább a grafikai munkával tűnt ki. A Look Aroundhoz készített…..
Ha már megsütöttük, amit meg kell, és kifaragtuk, amit ki kell, lehet dekorálni a lakást is, amennyiben bulit szerveztünk mára. Néhány egyszerű, még több kevésbé egyszerű, ám annál inspirálóbb tipp a folytatásban, hogy az apró díszítőelemekkel is emlékezetessé tehessétek…..
Manzanita 2011.12.08 13:05:02
A kék a boldogságé, a zöld a féltékenységé, a sárga az irigységé, a rózsaszín a szerelemé, a fekete a gyászé, a fehér a tisztaságé. A szürke... nos a szürke a legrosszabb. És most épp ilyen minden odakint. Arra gondoltunk, talán jól esnének - egyfajta antidepresszánsként…..
A zemberes „forradalmi” kokik meg sallerek hangzatos, ám annál idiótább, szerencsére eddig csak verbális csattanásai általában erőtlenül szoktak privát enyészettarsolyomba aláhullva kimúlni. Ám most esélyes, hogy azokat testközeli élményekben is „something real” megtapasztaljam. Két dolog miatt is.…..
Manzanita 2011.11.30 12:24:22