Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoeJoe74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Unfair play 2014.06.20 08:31:20
Kell-e a versenyszervezőknek a csalásra készülni? Kellenek-e az amatőr versenyeken bírók? Kell-e a bizalom vagy egy két csaló nem számít? Vagy mennyire mindegy, hogy 100. vagy 101. helyen végzel, vagy az 1000. vagy 1001. vagy? Minden fordítóba kell időmérő kapu? Szerinted? Sajnos…..
eLzsÉ tegnap éjjel nagyon jól fogalmazta meg a problémát, ezért hozzászólását most teljes terjedelmében kiemelném ide: A köszönés érdekes dolog, én is mindig morfondírozok rajta. Amíg a Szigetre jártam, ott eszembe sem jutott köszönni, annyian jöttek szembe, hogy semmi…..
Valamelyik nap Józsival ebédeltem, és mondtam neki, azaz inkább fikáztam, hogy tök "gagyi", hogy telefonnal fut. Én ha lehet, otthon hagyom a telefont. Persze van olyan eset, hogy elviszem egy hosszabb futásomra, de talán ez is az oka, hogy még mindig "old school" Nokia típusú telefonom…..
JoeJoe74 2013.01.24 10:32:10
Nekem ilyen van:

global.timex.com/watches/ironman-global-trainer-gps-hrm-t5k444f5

futottam korábban NIKE+-iPoddal, nem az igazi

próbáltam Androidos telefont. a progik jók voltak (NIKE és Runkeeper) de a készülék, nagy, nem vízálló, úszni nem lehet benne, és pulzusmérés csak BT extrával

Ez az óra 100 alatt van, a Spuri még kedvezményt is adott. tud 15 órát GPS kapcsolattal, külön bringás felfogatás is van a dobozban illetve a mellkaspánt. Van futó, úszó, bringa felület de még kettő ezen kívül, ami testreszabható (pl túra). nekem bejött :)
A szombati mikulásfutáson rengetegen voltunk! Köszi mindenkinek, hogy eljöttetek! Jövő héten, 10-én a Hungaroringre megyünk, de erről majd a héten írunk részletesebben. Üdv, Szaszafotó ..
A tavaly télen rendszeresített Futóklub hagyományőrző eseménysorozatot idén is folytatjuk. Ennek keretén belül minden hétvégén csinálunk majd valami szervezett programot a budapesti Nike Futóklub vezetésével. A terv az, hogy minden hétvégén előállunk valami érdekes dologgal,…..